Pagina's

maandag 2 juni 2014

Beetje bezig met ... een pinguïn

Emma was jarig. En zij was erbij toen we afgelopen zomer in Frankrijk in een kasteel stempels maakten.... Haar broer kreeg al eens een gutsje van ons (zie hier) en die wilde zij ook wel voor haar verjaardag, zo werd mij door haar mama ingefluisterd.


Emma is dol op pinguïns, dus ik maakte er meteen een bijpassend kadopapiertje bij.
Het was weer een poosje geleden, dat ik gutste, maar het zit nog in mijn vingers :-)
Het met tape versierde doosje van de gymschoenen van het Mini-meisje, voldeed prima.
En dit zat er in:En haar naamstempel natuurlijk!

2 opmerkingen:

Rensina Steursma zei

Wat een leuk cadeautje!
Nu kan ze haar eigen stempels gaan ontwerpen.
Lieve groet, Rensina

Dirkje Spreeuw zei

Bedankt voor het berichtje dat je hebt achtergelaten op mijn blog. Natuurlijk was ik nieuwsgierig en ben meteen op jouw blog gaan kijken. En ik kijk mijn ogen uit! Beetje bezig noem je dat? Je maakt prachtige creaties. Ik kom zeker regelmatig bij je op blogvisite!
Groetjes,
Paula

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!