Pagina's

donderdag 5 juni 2014

Beetje bezig met ... Zomer Challenge #1

Bij de Craftorij hebben ze een zomerse uitdaging verzonnen: van 1 juni tot en met 31 juli 2014, elke dag een opdracht die dan op een correspondentiekaart (ja gewoon die van de HEMA van 10x15 cm) moet worden uitgewerkt. Daar maak je een foto van en die zet je dan op een speciale pagina op Facebook.

Vandaag is de opdracht voor dag 6 al weer gepubliceerd en ik heb net de kaarten voor de eerste 4 dagen af. Waah, wat een uitdaging! Ik geef ook geen garantie dat ik het 61x ga volhouden, maar het is wel heel erg leuk (en klein) om te doen. Voor mij ligt de uitdaging er in om iets snel te doen en niet te veel nadenken, want die tijd is er niet :-)  En het belangrijkste is volgens de organisatie dat je er van geniet, en dat is tot nu toe gelukt!

Hier mijn resultaten:

#CZC01: Druppels


Een kaart met een verhaal want ik dacht: spray-inkt zijn toch ook druppels? Dat kan ik gebruiken! Appeltje-eitje. Ik was echter iets te enthousiast met een kwast in de weer bij een ander werkje en er viel een echte druppel water, midden op het papier! :-( Niet getreurd, daar maak creatief gebruik van, dat is wat creativiteit is tenslotte. Helemaal goed en ik blij.
Totdat de Man in huis de spelfout ontdekte :-( Toen heb ik die ook nog maar verbeterd. Kortom, verre van perfect, maar toch nog aardig gelukt :-)
Materiaal: blauw papier, dylusionsspray Fresh Lime en London Blue op aquarelpapier, Distress Paint Spiced Marmelad en een druppel water.


#CZC02: Koffie - Thee

 
Mijn teksten vind ik vaak op Pinterest, ik heb een speciaal bord met Nederlandse quotes. Helaas staat er geen bron bij, want anders had ik die zeker vermeld! De kringen zijn gemaakt van echte koffie, met een wc-rolletje. En de inkt van de stempel heeft als kleurnaam espresso. :-)

Materiaal: bruine en roze fineliner, clear stempel van ...??


#CZC03: MozaïekEen paar tegeltjes met zentangle patroontjes.
En let op de achtergrond, dat is ook nog in het thema.

Materiaal: zwarte stift Staedtler 0.5#CZC04: Zwart - Wit & nog 1 andere kleurDe tekst is van Loesje en zeer van toepassing op het komende Pinksterweekend, zo voorspelt men...

Materiaal: restjes papier, fineliner en een gele stift

Ideeën voor opdracht 5 en 6 zoemen al door mijn hoofd, dus wordt vervolgd!

2 opmerkingen:

Rensina Steursma zei

Leuke uitdaging!
Superleuk en je bent al goed bezig geweest.
Ik ben nu alweer benieuwd naar je volgende update met foto's.
Lieve groet, Rensina

Unknown zei

Ze zijn allemaal erg mooi, maar de eerste heb je van die mooie kleuren gebruikt en de letters zijn prachtig.

Groetjes Marlies

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!