Pagina's

dinsdag 24 juni 2014

Beetje bezig met ... Zomer Challenge #5

Hier weer een update van de kaartjes voor de dagelijkse uitdaging van de Craftorij Zomer Challenge.


#CZC17: Sierlijk schrijven

Een opdracht die prima in mijn straatje paste! Ik heb het wel eenvoudig gehouden - om achterstanden te voorkomen  :-) - met zwarte fineliner op kraftpapier en ingekleurd met witte Posca-pen. Wat een fantastisch effect is dat: het wit haalt het kaartje dan helemaal op!! Dat ga ik vaker doen.


#CZC18: Waar ben je trots op?


Trots? Op mijn meisjes natuurlijk! De stempeltjes van Gorjuss kreeg het Maxi-meisje cadeau voor haar 10e verjaardag. En ik heb ze nu even gebruikt en ingekleurd met Flexmarkers. Regeltje tekst erbij en het is wel duidelijk wie mijn leven kleurt!

Er zijn trouwens nog meer dingen waar ik trots op ben....
Aan het begin van deze maand zag ik dit hieronder op mijn schermpje staan: 10.000 pageviews. Best gaaf! Zeker met zo weinig reclame als dat ik maak. Blijf vooral kijken :-)

En nog een klein trots momentje: Mijn kaartje voor CZC11 Alfabet had ik gepost op de FB-pagina van het boek van Joanne Sharpe, omdat ik geïnspireerd was door een lettertype uit haar boek:


Zeker 60 mensen hebben de foto geliked. En zoals je aan de laatste opmerking op de foto ziet, vindt Joanne de kaart ook leuk :-)#CZC19: ZonEen snel kaartje want een inhaalslag was noodzakelijk, door de kroonluchter had ik wat achterstand opgelopen. En perfectionist als ik ben, wilde ik geen opdracht overslaan... Hoe simpel kan de zon zijn? :-) Een oud restje met spray inkt op een groen ander restje. Wat letters erbij en "here comes the sun!". Simpeler kan bijna niet.#CZC20: Herhaal een vorm


Poeh! Dat is best nog niet makkelijk, om een stempel zo netjes op papier te krijgen. Er gingen heel wat kladjes aan vooraf. Het is een stempel uit de set van het Nederlands Openluchtmuseum. Met Archival Ink Cobalt op het kaartje gezet.


En oja, ik zou natuurlijk nog de oplossingen van het Opperlandse taalspelletje van gisteren geven! Drie keer hetzelfde woord en toch anders....


Ik loop in de NATUUR
En als ik de wolken NA TUUR
Dan denk ik: we krijgen een NAT UUR

&

Arjen Robben is bijna een VETERAAN
Hij trok zijn
VETER AAN
 Hij lust vast geen vlees met VET ER AAN:-)


3 opmerkingen:

Rensina Steursma zei

Geweldig!
Wat leuk dat je zoveel likes en positieve reacties krijgt op je kaartjes, dat moet ook wel want ze zijn geweldig.
Het zonnekaartje is ook weer heel leuk, je moet er maar opkomen en zo simpel.
Lieve groetjes, Rensina

Unknown zei

Gefeliciteerd met je 10.000 pageviews. Wat een leuke reactie van Joanne Sharpe.
Ze zijn weer mooi, maar de eerste op het kraftpapier vind ik Super.
Prachtige letters.

Groetjes Marlies

Miranda V zei

Wat ben jij lekker bezig zeg! Geweldig hoe divers jouw 'handschrift' is en hoe je dat combineert met kleur. Ook je tapejes worden regelmatig gebruikt zie ik, leuke toevoeging aan je vrolijke creaties. En wat een mooie mijlpalen voor je blog. En wat geweldig dat Joanne en vele anderen (maar vooral Joanne ;-) ) je belettering waarderen en complimenteren!

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!