Pagina's

donderdag 8 november 2018

Beetje bezig met ... Vanessa, Kate, Noak, Casper, Saar & Lexie


Voor de romper van Vanessa liet ik me inspireren door het geboortekaartje. Dat olifantje heb ik al eens eerder op een rompertje gezet. Grappig vind ik dat, dat namen en plaatjes soms terug komen...


Vanessa is de dochter van vrienden van mijn zusje. Voor haar broertjes Antonie & Mattias maakte ik ook al eens een romper in 2015 en 2017.De opa & oma van Vanessa waren goede vrienden van mijn ouders. Ik weet zelf ook nog dat haar papa geboren werd. Oei, dat klinkt echt al oud en ik was toen nog maar een jaar of 12!
In ieder geval vond ik het leuk nog een extra kadootje te maken en dat werd de kleurrijke luierdoek!Kate is de jongste dochter van mijn nichtje. Het meisje is in Zwitserland geboren, omdat haar papa daar nu werk heeft en ze daar wonen. De achternaam van de mama van Kate heeft met een zwaan te maken, vandaar dat ik die op de romper erbij heb gezet.Het was nog even gedoe om de romper in "Der Schweiz" te krijgen! De douaneformaliteiten waren streng, ik moest exact invullen op een formulier wat ik precies verstuurde. Uiteindelijk kreeg ik het pakje van de Zwitserse post weer retour in mijn eigen brievenbus: het adres was niet bestaand (terwijll ze er toch echt wonen!).
Maar ach, toen heeft de opa van Kate (mijn oom dus) voor internationaal koerier gespeeld en is het toch nog op de plek van bestemming aangekomen.Op mijn sportschool werd onlangs een dame weer oma. Volgens haar probeerde ik mijn verkooptechniek op haar uit..... :-) Het werkte wel, want het resultaat was dat een romper bestelde voor Noak. Mooie naam, Schots is het, met een mooie betekenis: stroom van vrede, rivier van troost.Mijn sportmaatje A. bestelde tegelijkertijd ook een romper, voor een jongetje dat hemelsbreed 2 straten verderop woont en waar ik het geboortebord met zijn naam al in de tuin heb zien staan. .
De romper voor Saar ging naar Groningen, naar een scoutingvriendin van de Man in huis, van vroeger. Voor de kleur, de lettertypes en het vlindertje gaf het geboortekaartje mij inspiratie.
Ook voor Lexie was het lettertype en het plaatje van de uil op haar geboortekaartje mijn uitgangspunt voor romper en luierdoek.


Als je mij op Facebook en Instagram volgt, dan heb je hem al gezien. Later hoorde ik van de oudtante van Lexie dat haar papa de doek zo mooi vond, dat ie een hele avond over de TV gehangen heeft! Dat wil ik natuurlijk graag horen :-)

In mijn winkeltje heb ik ook een luierdoek en rompers te koop. Kijk gerust even rond daar. Klik hier om er te komen -> Winkeltje

2 opmerkingen:

Nota Bene zei

Hé, wat leuk om weer wat van je te zien! Ze blijven zo schattig en een prachtig persoonlijk cadeautje.
Groetjes, Nele

Ageeth Mooij zei

Mooi werk!

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!