Pagina's

donderdag 22 november 2018

Beetje bezig met ... Fara, Loek, Neeltje, Bobbi en 2 ongeboren baby's
Het geboortekaartje van Fara was een mooi uitgangspunt voor haar romper, die ik maakte in opdracht van één van de dames van Mooi van de Algemeer. Zelfs het vliegtuigje lukte me!Loek! Een kort maar krachtige naam voor een nieuwe dorpeling. Voor zijn grote zus Pleun, maakte ik ook een romper in 2016: klik hier. Zijn mama was toen juf van het Midi-meisje. We zullen Loek en Pleun nog wel vaker tegen komen, want zijn opa en oma worden binnenkort onze nieuwe overburen :-)


De opdracht voor de rompers van Neeltje en Bobbi kwamen weer uit West-Friesland. Van de tante die ik hier al eens eerder noemde, ja de oma van Kate :-)
Twee overduidelijke roze rompers voor meisjes, maar allebei weer heel verschillend en uniek.

Soms krijg ik ook opdrachten voor baby's die nog niet geboren zijn. Mijn vriendin D. studeerde onlangs af en haalde haar master voor onderwijs aan nieuwkomers. Een studiegenoot zou binnenkort vader worden en voor hem liet ze een romper maken.Ook de romper die mijn nichtje M. aan haar vriendin gaf, was voor een - op dat moment - ongeboren baby. De tekst is een grapje tussen de vriendinnen. Ik moest ook even slikken, maarja: de klant is koningin en ik schrijf wel. Maar zou de baby wel genoeg geknuffeld worden :-)

Wil je ook een persoonlijk kraamkadootje? Neem gerust even contact met me op.
Mijn mailadres staat daar rechtsboven ↑

4 opmerkingen:

Annick zei

schattig weer, Bernardine. De ouders gaan blij zijn met zo'n persoonlijk geschenk ! Annick

Bertiebo zei

Lieve Bernardine, dankjewel voor de geweldig leuke kaarten. Ik ben er hartstikke blij mee en kom er op mijn blog nog op terug. Je zal wel gedacht hebben waarom reageert ze nou niet even, maar ik was in London en gisteravond laat pas thuis. Dus nu maar even in haast hier, want ik moet vandaag werken. Nogmaals dank

Nicole Orriëns zei

Superleuk geworden! Wat bijzonder dat een simpel Hema rompertje op deze manier heel persoonlijk wordt!

Sarah zei

Bedankt voor je lieve reactie. Tja in blogland is de wereld heel klein.
Ik bekijk graag al je berichtjes, reageren lukt vaak niet. Maar tof vind ik het allemaal wel. X

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!