Pagina's

woensdag 7 november 2018

Beetje bezig met ... kaartjesOoit was het elke woensdag kaartjesdag op dit blog en liet ik door mij gemaakte wenskaarten zien.  Vandaag post ik maar weer eens wat zelfgemaakte kaartjes. Gewoon van restjes papier en met mooie plaatjes. Vaak uit tijdschriften als de Happiness, Flow of Mooi Gelderland. Niet moeilijk, en met wat letters erbij, geeft het een leuk resultaat.

Speciale Hollandse kaartjes voor Postcrossing
Aankomende zaterdag heb ik dit blog al 6 jaar! Maar afgelopen jaar is de klad er een beetje ingekomen. Ik kon de energie om blogjes te schrijven niet meer vinden. Gewoon even weg.Kijk, de oogjes wiebelen :-)
Creatief ben ik gelukkig nog wel, ik beschrijf van alles! In opdracht of voor mezelf (dat laatste wat minder), echter altijd met veel plezier. Ondanks dat er soms geen tijd voor is! :-). Als je me op Instagram volgt, of op Facebook, zie je nog wel eens wat langs komen. Maar als je alleen mijn blog volgt, dan zie je dat minder.

Binnenkant van het kaartje hierboven

Toch kan ik juist hier - op dit blog - het verhaal achter mijn letters vertellen.
En dat vind ik juist zo leuk. 

Er hoeven niet eens letters bij voor een mooi resultaat!
Slinger uit de Flow gebruikt om kaarten te maken.

Vandaar dat ik heb besloten om toch nog een poging te doen. Een beetje nieuw leven in de brouwerij!


En dan heb ik meteen een kans om  al die gemaakte foto's van mijn creaties op te ruimen. En mijn werkkamer ook. Want ruimte in je huis is ruimte in je hoofd. Dus ik ga proberen weer frequenter te posten. Proberen hè?! Als het niet lukt, is het ook goed. Als de creativiteit maar blijft!En over het opruimen van mijn werkkamer gesproken: ik had zoveel spullen over. Waar een ander wellicht nog iets mee kan of blij van wordt. Daarom heb ik een winkeltje geopend op dit blog. Je vindt het hier. Het is tijdelijk op deze manier. Want op de achtergrond beraad ik mij op een eigen webwinkel, maar daar is het nu nog even te vroeg voor. Dus kijk gerust even rond en zit er iets van je gading bij, mail me dan! Hier nogmaals een link naar de winkel.En tussen de kaarten door zijn we nu weer aan het einde van dit bericht.
Morgen staan er rompers op het programma! Tot dan! 

1 opmerking:

Ageeth Mooij zei

Ik vind je kaarten mooi, origineel en netjes afgewerkt.

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!