Pagina's

donderdag 15 november 2018

Beetje bezig met ... June, Jule, Junn & Julie 

Een naam voor je kind is het meest bijzondere dat je aan hem of haar kan meegeven voor de rest van het leven. En blijkbaar is het een trend om een naam te geven verwijzend naar een maand. Of komt dat gewoon omdat het mij op viel? In deze blogpost rompers voor kindjes die niet allemaal in juni of juli geboren zijn! :-)

De opdracht voor June schreef ik in opdracht van de dirigente van het koor waar ik vroeger zong. (Heeel lang geleden, toen we nog in Noord-Holland woonden). De bezorging van de romper was heel persoonlijk: het koor gaat jaarlijks op kamp naar Voorthuizen en voor de gezelligheid reed ik daar even naar toe. Het was erg leuk om al die koorluitjes weer eens te zien.

Jule kreeg een kraamkadootje van mijn tante, de oma van Kate uit de vorige post op dit blog :-)
Voor een meisje vind ik roze letters toch het allermooiste!

 

Junn is een pas geboren jongetje. Van Kim kreeg hij dit kadootje.
Voor het ontwerp van de romper (lettertype, kleur, vorm) liet ik me inspireren door zijn oranje geboortekaartje.En tenslotte weer een meisje: Julie. Haar romper had ik al beschreven en gestreken, toen er nog een appje kwam van mijn job-coach (de opdrachtgeefster) dat de kersverse ouders een walvisje op het kaartje hadden staan. Ze stuurde een onscherpe foto en vroeg "Of die er nog op kon?".Uiteraard kan dat!
Dat is nu het voordeel van handbeschreven artikelen, alles wordt op maat en naar wens gemaakt. Altijd uniek!


1 opmerking:

Ageeth Mooij zei

Zo’n leuk kado om te geven!

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!