Pagina's

donderdag 14 mei 2015

Beetje bezig met ... Stijn & LeahHEMA timmert lekker aan de weg met de acties met goedkopere artikelen. Langs deze reclame fietste ik onlangs en deze actie is natuurlijk erg goed voor mijn "winkeltje" met handbeschreven rompers.


En prompt bladerde ik even later in een oude LINDA. (februari 2015) en zag ik deze pagina met de tekst: Een rompertje blijft het perfecte kraamcadeau.Het perfecte kraamcadeau. Nou wat wil ik nog meer. Daar ben ik blij mee. En ik hoop de ouders van Stijn en Leah ook :-)
Ik schrijf met veel plezier de namen van nieuwe wereldburgers op rompers. Mocht je mijn hele "productie" eens bij elkaar willen zien, klik dan op mijn Pinterest-bord. En ga je binnenkort op kraambezoek en zoek je het perfecte cadeau? Mail me dan, het adres staat rechtsboven in de zijbalk.
Je kunt me ook via Beetje Bezig op Facebook contacten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!