Pagina's

woensdag 13 mei 2015

Beetje bezig met ... nieuwe lettertype #3

Woensdag op dit blog betekent wensdag. En dat betekent dat ik dan 1 wenskaart publiceer. En meestal meer dan eentje... :-)


Als je dit blog vaker leest, dan weet je dat ik een nieuw lettertype aan het "instuderen" ben. Alle restjes papier worden voorzien van letters en tekst, want letters oefenen betekent dat ik kilometers moet maken. :-)


En van de beschreven stukjes waar ik tevreden over ben, maak ik kaarten.En die stuur ik dan naar jarige joppen.


Of naar iemand die het wel kan gebruiken.En ik gebruik ze voor Postcrossing. Ze gaan echt de hele wereld over!

En nu dus ook door heel Nederland. Want er loopt een give-away vanwege de eerste verjaardag van de pagina van Beetje Bezig op Facebook. Heb jij al geliked en gereageerd met je favoriete tekst? Doen hoor! Ik heb deze week vakantie en ik heb zin in het versturen van kaartjes.

1 opmerking:

Moon zei

Ook deze zijn weer heel mooi. De Love & Happiness kaart is mijn favoriet, mooie ondergrond ook!

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!