Pagina's

dinsdag 12 mei 2015

Beetje bezig met ... nieuw lettertype #2Zoals gisteren al gezegd, ben ik lekker aan het oefenen met een nieuw lettertype. Het wordt geschreven met een spits penseel (en de donkerblauwe letters schreef ik met inkt en een ruling pen).


Het liedje met deze tekst staat op een CD van het Midi-meisje, ze is het nu aan het oefenen met haar papa op de gitaar. Dus het zit ook in mijn hoofd.


En deze tekst vond ik op het Pinterest-bord van mijn vriendin S. Midi-meisje zit bij een scouting-onderdeel dat Shanti heet (ik weet niet of het dezelfde is), toch denk ik elke keer aan hun plezier als ik deze tekst lees.


Van plezier naar verdriet kan zomaar in 1 zinnetje. Het kaartje met de vlinder stuurde ik onlangs naar de familie van een schoolgenootje van de meisjes waar een zusje is overleden. Het meisje was al heel lang ziek, ik hoop dat mijn respect en bewondering voor de familie in de tekst tot uiting komt. De tekst er onder stond op de rouwkaart, die heb ik niet verstuurd, maar vond hem erg mooi.

 

Geschreven op papier uit het paperbook van Flow behoeft deze laatste tekst geen verdere uitleg.

Op mijn FB-pagina vier ik de eerste verjaardag van Beetje Bezig op Facebook. Ik trakteer op handgeschreven kaartjes. Als je ook een kaartje wilt van mijn hand met jouw favoriete quote, lees dan wat je moet doen op in dit blogbericht of ga naar Beetje Bezig op Facebook.

1 opmerking:

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!