Pagina's

woensdag 20 mei 2015

Beetje bezig met .... nieuw lettertype #5
De Facebook-pagina van Beetje Bezig bestond dus 1 jaar en ik trakteerde op mijn letters: als je een quote achterliet op Facebook en je was de vijfde, tiende, enz. reactie, dan stuurde ik je een kaart. Maar uiteindelijk maakte ik voor elke reageerder een kaart :-) Veel te leuke quotes!


Lekker oefenen met letters en er daarna er met bijkleurende papiertjes een kaart van maken, is erg ontspannend, vind ik.


Alle testjes met ecoline en waterverf die ik ooit maakte, bewaarde ik. En nu kwamen ze goed van pas.


De meisjes waren weg van deze, want tja roze met paars hè? Typisch kleur voor meisjes.


"Happy Postcrossing" (rechtsboven) is natuurlijk geen quote die achter gelaten was, maar altijd reuze handig voor mijn andere kaartjes-verstuur- hobby.

 

Deze zijn meer uit mijn "blauwe periode" hihi.


Groen, geel of roze in combinatie met craft-papier kan natuurlijk ook.


En deze zijn typisch uit mijn oranje fase:-)


De eerste lichting is nu op de bus gegaan. En er komen er nog meer, kijk vrijdag op dit blog voor nog een felle kleurtjes-batch! Enne, heerlijk dat het weer zo lang licht is buiten. De tuintafel is een goede achtergrond :-) Heb je mijn schoen ook al gespot? 'k Kreeg hem van één foto niet afgesneden :-)

5 opmerkingen:

Miranda V zei

Haha en wat een reacties kreeg je hè, geweldig! Mijn reactie bleek totaaaaaaal overbodig. Leuk dat je zo lekker hebt kunnen oefenen, je schrijfwerk ziet er mooi, strak en regelmatig uit!

Anoniem zei

Wat zijn ze leuk!

lien zei

Wat zijn de kaarten mooi geworden! Mijn favoriete spreuk zit er ook bij: volg je hart, want dat klopt!

Rensina Steursma zei

Wat veel kaartjes, heb deze FB actie helemaal gemist...
Maar je hebt lekker veel reacties gekregen.
Mooie quotes
Groetjes, Rensina

Moon zei

Wow, wat een productiviteit!! Mooi! Je schoen is gespot hoor ;)

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!