Pagina's

dinsdag 1 april 2014

Beetje bezig met ... Round Robin Gedichten #2 Katelijne

Het tweede boekje met mijn bijdragen voor de Round Robin ronde met als thema gedichten.


De stijl past bij de vorige bladzijde (die ik niet afbeeld hier, maar die Katelijne zelf nog gevuld heeft) met lieve plaatjes uit een Flow en een gedicht in mijn eigen handschrift.

Het papieren verpakkingszakje uit de museumwinkel is hier door mij ingekleurd (eigenlijk met je soms niet àlles vertellen...) met een gedicht van Oscar Wilde. Jammer van de vlekken op de foto/scan....Eén van mijn favoriete bijdragen, deze vogeltjes. Ik maakte ze ook al eens voor het RR-boekje van Rensina (klik). De inspiratie haalde ik van Pinterest.
Op een Pinterest heb ik een bord vol matroesjka's, met boekselen en met quotes en teksten....
De tekst is naar een voorbeeld van een stempel die ik eens zag op het blog van Godelieve (Stamping Matilda). Alleen is het hier geen stempel, maar schreef ik de tekst zelf met een witte pen.
De achtergrond is een satelietfoto van het dorp waar Katelijne woont. Zou ze dat al ontdekt hebben?Dit is een zogenaamde co-productie. De foto is van mijn vriendin Sammie die ze eens op Facebook plaatste. Ik printte hem uit en voorzag hem van een tekst. Wat mij betreft voor herhaling vatbaar :-)
En tenslotte een collage met huisjes. Ik wil ook wel een bloemetjesdak...

3 opmerkingen:

Dymphie zei

dat zijn wel hele mooie pagina's. Prachtige letters!

Rensina Steursma zei

Je pagina's zijn prachtig! En zeker goed gelukt.
Haha herkende gelijk de vogeltjes die ook in mijn boekje zitten.
Ben benieuwd naar de volgende boekjes.
Groetjes Rensina

Unknown zei

Mooi om deze pagina's hier ook te zien, prachtige teksten en ik werd ook erg blij van de vogeltjes-pagina! Nogmaals bedankt! En erg leuk dat je 'mijn' boekje hier laat zien :)

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!