Pagina's

zaterdag 29 maart 2014

Beetje bezig met ... Round Robin Gedichten #1

In augustus 2013 begon ik weer een rondje Round Robin: een boekje vullen met iets creatiefs en doorsturen naar een volgend creatief persoon. Deze keer hebben we een thema: gedichten. Na wat kinken in kabels en bijbehorende vertragingen, lijkt het er op dat het einde in zicht komt en dat alle boekjes binnenkort weer thuis komen, of al thuis zijn.
Kortom, tijd om de inhoud te showen!

Hieronder de eerste bladzijden van mijn eigen boekje.Dit zijn de voor- en achterkant van het Moleskineboekje. Het idee tot het borduren van de kaft vond ik op Pinterest. De draad is er zo eentje waarvan de kleur overgaat in een andere kleur.Dit is de achterkant van het "borduurwerkje" en de titelpagina.De bloemen zijn van een Kenzo verpakking, dat was het favoriete geurtje van mijn mams.
De letters zijn van mij :-) Zoals overal hier trouwens...Gemaakt met stempels van het Nederlands Openluchtmuseum.Deze had ik al eerder geplaatst, hier.  De tekst gebruikten we toen (= 15 jaar geleden!) ook en is nog steeds van toepassing :-) De ronde stempel met het hartje maakte ik zelf van een gum. En heb je de lichtpuntjes op de zwarte schoenen gezien?Toen ik deze bladzijde maakte, had ik net een nieuw (2e hands) boek gekocht van Lis Paludan. Daar komt dit olifantenplaatje uit. Het gedicht is één van mijn favorieten. Net als die hieronder overigens.Boekselen = creatief omgaan met boeken. (Het woord is bedacht door Loes Vork.)
Het effect van een eenvoudige tekening met de letters als textuur vind ik erg grappig.
Het is een terugkerend thema in mijn boekjes :-)Korte samenvatting van ikke :-)Dit is de laatste pagina. Beertjes met washi-tape. Geen idee meer waarvan ik de beertjes heb nagetekend. Ze doen een beetje Japans aan, qua tekenstijl :-)

3 opmerkingen:

Rensina Steursma zei

Wat een superleuke pagina's heb je gemaakt!
Vind je schrijfstijl echt helemaal geweldig.
Ben erg benieuwd wat je in de boekjes van de anderen hebt gemaakt.
Fijn weekend, Rensina

Dymphie zei

Mooi gevuld boek! Je hebt het degenen die na jou komen niet makkelijk gemaakt :) Mooi geschreven en getekend, orgineel!

Anneke zei

Je maakt heel mooie letters, dat valt echt op!

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!