Pagina's

vrijdag 4 april 2014

Beetje bezig met ... Round Robin Gedichten #3 Pauline

In de zomer van 2013 startte ik met mijn 3e ronde Round Robin. Er waren wat vertragingen en kinken in de kabels, maar uiteindelijk keren de boekjes huiswaarts. De volgende bladzijden heb ik gemaakt voor het Round Robin boekje van Pauline, zij zal haar boekje ondertussen ook (gauw) weer  in huis hebben.

Een "boeksel"-pagina:Hieronder een beetje uit de Flow en een beetje washitape...

 

Loesje in combinatie met zentangle.Huisjes. Een terugkerend thema. Ook op mijn Pinterest :-)Alle credits hieronder zijn voor de Flow. Heerlijk tijdschrift om uit te knippen en plakken :-)

 

De stempels op deze pagina maakte ik ter gelegenheid van Halloween. Zie ook mijn blogpost hierover. (Het is echt al een poos terug dat ik deze pagina's maakte: oktober 2013!).En tenslotte een beetje van mij en een beetje van Plint

 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!