Pagina's

woensdag 16 april 2014

Beetje bezig met ... washi-tape-woensdag #11

Hoera heb ik heel lang geleden eens geschreven met waterverf op een stukje papier. Net als bij de vorige "Hoera" (klik), bleef het papiertje liggen in de doos, want er ontbrak nog wat, het was te kaal om er een kaart van te maken. Nu heb ik er "hieperdepiep" geschreven, papiertje eronder (oude verpakking van iets), lijntje erbij en als toefje op de taart wat teepjes. Daar knapt-ie dan echt van op! Toch?!


close up

4 opmerkingen:

Miek zei

Ik vind het een heel mooi kaartje met vrolijke kleuren en de washitape maakt het af.Net als de zwarte tekst.. Prachtig.

Rensina Steursma zei

Lekker vrolijk kaartje en je hebt het 'kale' papiertje nu mooi afgemaakt tot een prachtige kaart.
Lieve groet, Rensina

Miranda V zei

Super leuk! En wat een prachtig handschrift heb jij!

Anoeska zei

Leuk kaartje zo! Helemaal niet kaal meer.

Je vroeg op mijn blog met welke verf ik het kraamcadeautje geschilderd had... Ik heb gewoon acrylverf gebruikt. Textielverf was niet nodig aangezien het schilderij niet gewassen hoeft te worden ;-)

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!