Pagina's

woensdag 9 april 2014

Beetje bezig met ... washi-tape-woensdag #10De inspiratie voor deze kaart vond ik ergens op Pinterest, maar ik kan de link helaas niet meer vinden. :-(  Ik weet nog - toen ik hem maakte - dat ik vond dat-ie te veel op zijn voorbeeld leek. En 1 op 1 kopieëren vind ik zelf niet zo netjes (en origineel!). Gelukkig weet ik ook nog dat er op de oorspronkelijke kaart een gestempelde tekst stond en de letters op deze zijn door mij geschreven. Pfft, toch nog uniek :-) Als ik de link nog vind, dan zet ik hem hier.


Hier nog even een close-up. Dan zie je dat het flapje er echt bovenop ligt (met schuimtape) en naar de binnenkant ombuigt.

Sinds een poosje volg ik het blog van Miranda. Ze maakt erg mooie kaarten - vind ik - met washi-tape. Vorige week op dit blog beantwoordde ze mijn uitdagende vraag om haar rolletjes washi-tape eens te tellen. En uiteraard stelde ze de wedervraag :-)

Zoveel als Miranda heeft, heb ik er niet, helaas :-). Hier liggen 125 rolletjes op kleur gesorteerd te wachten op gebruik. En dan heb ik ook nog een stuk of 20 gewone rolletjes plakband met een dessinnetje (is dat een woord) in een doos. Dus ja, het is een soort verslaving, ik kan ze zelden laten liggen als ik ze ergens zie...


En dat gebeurde dan ook niet toen ik laatst bij de Wibra was. Daar kom ik nooit, maar ging daar - onder groot protest van mijn 2 oudste meisjes want zij mochten niets kopen! - voor de bijl om deze 12 rolletjes. Leuk qua dessin en qua prijs overigens, want met zijn drie voor 1 euro is echt goed te doen. Dus nu heb ik er 137! :-)

4 opmerkingen:

Miranda V zei

Chips, ik zag in jou wel een kanshebber om mijn aantal te overtreffen... nu sta ik helemaal voor gek! ;-) Het is echt een verslaving hé, maar wel een hele leuke haha... ze staan heel gezellig bij elkaar ook bij mij. En ach, ik gebruik de tapejes heeeeeel vaak, dus daar stel ik mijzelf maar mee gerust. Enne... ja... met 137 rolletjes ben je heeeeel verslaafd! Op de knutselbeurs liggen rolletjes tape voor 3,00 per stuk, ik ben ZO blij met de HEMA, Action, Wibra, Xenos e.d. Leuke kaart heb je er ook nu weer mee gemaakt. Ik vond het in het begin echt lastig om niet-matchende kleuren samen te gebruiken op een kaart, maar het geeft zo een leuk resultaat. Het verhoogde deel er over heen vind ik ook heel leuk! Groetjes en bedankt voor je link en complimenten!

Dymphie zei

Leuke kaart!
Op naar de Wibra... ;)

Unknown zei

Mooie kleuren zitten er tussen, ik heb nog niet een diee hoe ik ze kan gebruiken. Hahahahahaha.
Ik heb er denk ik 6.

Groetjes Marlies

Rensina Steursma zei

Mooie kaart!
Wow wat heb je geweldig veel washi-tape.
Superleuk en ook zoveel kleuren.
Logisch dat je kaartjes zo prachtig worden.
Fijn weekend, Rensina

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!