Pagina's

zaterdag 12 april 2014

Beetje bezig met ... Round Robin Gedichten #4 Sissy

In 2013 heb ik nog een keer meegedaan met Round Robin. Ook deze ronde verliep niet geheel vlekkeloos, maar als het goed is, krijgt binnenkort iedereen toch haar boekje terug. Dus kan ik nu wel eens beginnen met publiceren van de pagina's. Deze zijn voor Sissy.

Het Maxi-meisje maakte ooit vogelhuisjes, een bouwpakketje van de AC-tion, die nog steeds aan een lint voor het raam hangen thuis. Van de restantjes van het pakket maakte ik ook weer vogelhuisjes, nu in 2D. En het uiltje links is een zelfgemaakt stempeltje.Foto van 2 leperaars uit het blad van het Geldersch Landschap
Aan dit blad hierboven zit nog een verhaal. De foto is van mijn vriendin Sammie, ze maakte hem in het voorjaar van 2013 (ik meen dat het een ijsklontje is, in een glaasje). De tekst schreef Dymphie me eens en ook zo wáár. Beide dames heb ik niet op de hoogte gesteld van het gebruik van hun creativiteit voor deze co-productie. Sorry! :-s Ik hoop dat de bronvermelding op het blad hierboven en de rectificatie op dit blog voldoende zijn. En zo niet dan hoor ik het graag hoor :-)


Stempelen op washi-tape!Ofwel: hoe een uitprobeersel leuk uit kan pakken!De witte stempels op de ondergrond komen uit mijn verzameling zelfgemaakte stempels.
De boekenleggers komen uit de Flow-agenda van vorig jaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!