Pagina's

woensdag 11 januari 2017

Beetje bezig met ... Mooi GelderlandHeb jij dat ook wel eens? Dat je door een tijdschrift bladert en dat je de foto's en plaatjes prachtig vindt. En dat het papier ook zo fijn aanvoelt? Meestal heb ik dat bij een tijdschrift zoals Flow.


Ik heb het ook bij dit tijdschrift: "Mooi Gelderland is hét kleurrijke magazine van Geldersch Landschap & Kasteelen. Boordevol informatie over Gelderse natuur en cultuur, achtergrondverhalen en eropuit tips" (Bron: website GLK).Al ruim 16 jaar wonen wij in die mooie provincie en lid worden van deze club die zoveel prachtig erfgoed beheert, was één van de eerste zaken die ik na de verhuizing regelde. :-) En naast het feit dat het interessant is, is het dus ook een heerlijke bron voor nieuwe kaartjes.De rustige natuurfoto's lenen zich al gauw voor kaarten voor wat minder leuke gelegenheden.


Maar gelukkig kunnen een tekstballonnetje en een geplakt wiebeloogje ook een glimlach oproepen :-)Van deze foto weet ik toevallig nog uit mijn hoofd dat-ie bij Landgoed Hoevelaken genomen is (omdat mijn schone zus daar onlangs naar toe is verhuisd, althans... niet naar het Landgoed).
Bij alle kaarten in deze serie heb ik de naam van de fotograaf aan de binnenzijde van de kaart vermeld. Ik vind dat dat wel zo netjes is, ere wie ere toekomt.En de letters zijn uiteraard van mezelf!! Deze keer met een Edding marker - dat is een wat dikkere stift - en een witte Posca.
 


Leuk dat je vandaag meekeek naar de aflevering Creatief met oud papier :-)

1 opmerking:

Alet Venhuizen zei

Dat is weer een mooie verzameling kaarten!

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!