Pagina's

maandag 9 januari 2017

Beetje bezig met ... labels en kaartjesAls je - zoals ik  - houdt van het schrijven van letters, is het "lastige" daaraan dat je overal en voor iedereen wel letters kan schrijven. Dus niet alleen voor mezelf, zoals hierboven op de labeltjes voor aan mijn rompertjes, maar ook voor anderen. Hieronder een kleine bloemlezing in plaatjes...


 Bijvoorbeeld mijn letters in de boeketten voor mijn buurvrouwen.Of mijn letters op de wikkel van Tony Chocolonely als cadeautje voor mijn vriendin.

 

Mijn letters op een dinercheque, voor een andere vriendin. De cheque is ondertussen ingewisseld voor een gezellige en lekkere avond....


Hier nog een cadeautje, ditmaal voor de Man in huis, met letters op het label en letters binnenin.
Wat zat er ook al weer in? Klik hier.Hier mijn letters in het boeket met hele speciale bloemen erin  - de "money-flower" ken je die? - voor mijn zusje die... eh... haar 8e lustrum behaalde. :-)Mijn letters voor mijn schone zus en zwagerman, zij kochten een nieuw huis waar nog geklust moest worden....


...en ook andere klussers kregen letters met een energie-bommetje als cadeau :-)Hier schreef ik letters in opdracht, op de deksel en labeltjes van een doos waarin ze herinneringen aan hun overleden zusje kunnen bewaren.....


Ook in opdracht: letters voor een meisje. Ze werd onlangs 1 jaar en haar moeder maakte een visiteboekje, waar de visite elke verjaardag iets leuks in kan opschrijven. De eerstkomende 3 jaar kan ze vooruit :-)


Maar soms zijn letters toch ook weer gewoon handig voor eigen gebruik. Zoals op de kraan bij ons in de schuur. Geen kunstwerkje, geen kadootje, maar gewoon praktisch, opdat je weet hoe het moet.... 

2 opmerkingen:

Nicole Orriëns zei

Wat leuk zeg! Ik vind die labels echt iets extra's geven : )

Huisvlijt

Ageeth Mooij zei

Zo mooi allemaal!

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!