Pagina's

zondag 8 januari 2017

Beetje bezig met ... het MamnimatieteamWij zijn wel eens op vakantie geweest op een camping waar een animatieteam zorgde voor het vermaak. Afgelopen week was het kerstvakantie en was er geen team, maar wel een mama, en zo werd het een mamnimatieteam (waar ik hier en hier ook al eens over schreef). Zo maakte ik samen met het Mini-meisje ik deze kerstengeltjes, een DIY-pakketje van de Flying Tiger.


Op een andere dag in de vakantie wilde Mini-meisje knutselen. Ergens had ik nog een doosje met inhoud om wc-rolletjes om te toveren in leuke poppetjes, dus was ze weer een tijdje zoet....Ze was lekker bezig en wilde wel meer... Op de website van Pienuts was ik een uitdaging tegen gekomen om een vosje te maken. Dus daar gingen we mee aan de slag....


Als er iets leuks te doen is in de knutselkamer van Mama, dan zijn de grote zussen er als de kippen bij. Dus Maxi-meisje en Midi-meisje kwamen ook een vosje maken!

Mini-meisje 6 jaar
Midi-meisje 10 jaar
Maxi-meisje bijna 13 jaar

Van jong naar oud waren we allevier erg tevreden met het resultaat :-)
(Mama maakte zelf ook nog een vosje, maar daarover meer in een volgend postje)


De vosjes zijn met acrylverf geverfd op hout. De tekening van het vosje had ik geprint en namen we over met carbon-papier. Het mijne dateert echt uit de jaren '80, met een ontzettend ouderwetse mevrouw met typemachine op het mapje. Het was wel heel spannend papier: "Mama, waar gebruikten ze dat vroeger dan voor?"

Maxi-meisje
Midi-meisje
Mini-meisje
De vosjes en het carbon-papier had een verslavend effect, want de dames wilden nog wel een keer en of ik dan nog een leuk plaatje had?
Zelf vind ik de plaatjes in de boeken van Lis Paludan erg grappig. Haar werk inspireerde me hier al eens. De meisjes waren nog lekker een beetje bezig en ook erg tevreden met deze poppetjes.

Ach, het Mamnimatieteam in deze vakantie deed het zo slecht nog niet :-)

2 opmerkingen:

Sarah zei

Heerlijke post! Gezellig daar!

Alet Venhuizen zei

Leuk en gezellig om samen zo creatief bezig te zijn.

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!