Pagina's

donderdag 5 januari 2017

Beetje bezig met ... Ties

De romper voor Ties is de eerste die ik meetel voor het nieuwe jaar.Ties is het broertje van Sophie (geboren toen ik nog geen blog had) en Isabeau en een tantezegger (mooi woord is dat!) van mijn buurvrouw S. Als je op hun namen klikt, kom je bij de rompers die ik voor de zusjes maakte.


 

En telde ik vorige week nog 65 rompertjes voor 2016, deze van Nikki hoort daar eigenlijk ook nog bij (ik vond de foto's op de I-pad vond (juli 2017) afgelopen week.Toch handig zo'n kerstvakantie om dan wat zaken nog even op te ruimen en uit te zoeken, want ik bedacht me ook dat ik op de kerstmarkt ook nog 2 rompers beschreef. Eentje - met "mijn 1e kerst" erop is al verkocht - maar deze is nog beschikbaar :-)

Tenslotte vond ik op diezelfde I-pad ook de foto's van de romper van Jack. Ik schreef in het blogbericht in oktober dat ik vergeten was een foto te nemen, maar ik was gewoon vergeten dat ik met een ander medium gekiekt had :-). Ondertussen heb ik het blogbericht aangepast en onderaan een update geplaatst! Klik!

|In deze eerste week van dit nieuwe jaar zijn er al weer 7 rompers onder mijn handen vandaan gekomen, dus binnenkort zie je ze vast langskomen :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!