Pagina's

woensdag 20 april 2016

Beetje bezig met ... wenskaarten #3Van Ageeth (van het blog Ogenzalf) kreeg ik post.Nu kreeg ik dat al eens eerder post van haar, met een heerlijke reep chocola er in die ik had gewonnen! En ingepakt in pakpapier met van een zelfgemaakte stempel van een sneeuwklokje.Deze keer zat er een kwartetspel in, van het Zuiderzeemuseum. Met kaartjes met daarop tegeltjes met prachtige plaatjes van ouderwetse kinderspelen.
 

Nee, ik voelde me niet verplicht om er iets mee te doen. Maar ik kon het ook echt niet laten liggen!!


Na een ontspannend avondje knippen en plakken met kaarten, stiften en blauw papier, had ik weer een hele serie met kaartjes. Voor bijvoorbeeld Postcrossing. Of voor een andere liefhebber....

Wil jij een kaartje van mij? Deze of een andere? Stuur dan even je adres naar het mailadres rechtsboven. Dan komt er een envelop naar je toe :-)

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Waar een kwartetspel al niet goed voor is, leuke kaartjes!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Alet Venhuizen zei

Mooie post mocht je ontvangen. En wat maakte je prachtige kaartjes van het oude kwartetspel! Als je ook naar Frankrijk verstuurd, zou ik graag eentje ontvangen!

Mariken zei

Wat is dit leuk, echt toffe kaartjes! Alleen de blauwtinten zijn al zo mooi!! Post...leuk, maar dan krijg je ook post terug...

Ageeth Mooij zei

Je hebt er prachtige kaarten van gemaakt en bedankt voor de mooie exemplaren die je mij stuurde <3
Vandaag op mijn blog ;-)

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!