Pagina's

woensdag 13 april 2016

Beetje bezig met ... wenskaarten #2
Bij het maken van deze serie kaartjes met washitape heb ik me laten inspireren door de kaartjes van Miranda. Klik hier voor haar blog.


Miranda maakt er hele leuke kaarten mee. En daar waar zij stempels gebruikt, gebruik ik letters van mijn hand.

 

Zij heeft (bijna?) net zo'n grote verzameling teepjes als dat ik heb. En dat zijn er veel hoor!! Hoewel mijn verzameling de laatste tijd wel kleiner wordt en ik vaker een leeg rolletje tref. Het Mini-meisje heeft het papieren plakband ook ontdekt! Mama, mag ik een dikke met bloemetjes?" :-) 
 

Als je hier klikt, dan vind je 25 manieren om washitape in een kaart te verwerken. En hier is een linkjes naar mijn bord op Pinterest, ook met kaarten en teepjes. Kortom inspiratie genoeg!
De kaarten die je in dit logje ziet, zijn al bijna allemaal weer op. Gauw weer eens nieuwe maken, want ook dat is een voordeel aan washitape: het is snel klaar!!
 

8 opmerkingen:

Sarah zei

Wauw!! Mooi allemaal!
Tapejes zijn leuk!

Sarah zei

Leuk bord. Vele van Miranda heb ik ook, maar er staat nog veel meer leuks in! Dank je!

Rensina Steursma zei

Wat een leuke kaartjes allemaal!

Ageeth Mooij zei

Genieten om je tapes te gebruiken!
Ik heb laatst mijn nichtje van 13 wat rolletjes laten kiezen uit mijn verzameling (van wel bijna 100). Mijn drie zonen zijn niet onder de indruk ;-)
Ik vind je kaarten prachtig Bernardine.

Nota Bene zei

Mooie reeks kaartjes! Een leuke manier om je tapejes én je letters te gebruiken. Miranda's kaartjes vind ik ook altijd inspirerend - nu je het zegt: ik moet ook dringend nog eens kaartjes met washitape maken!
Groetjes, Nele

Willy zei

Gaaf en je eigen prachtige handschrift maakt het helemaal af!!

Miranda V zei

Super leuk dat mijn kaarten zo een inspiratiebron zijn geweest, wat heb je er veel gemaakt! Dat is zo heerlijk aan tapekaartjes hè, snel én leuk! Mijn collectie groeit nog steeds, maar gelukkig niet meer zo hard als voorheen. ;-) Daarentegen heb ik er nog nooit eentje opgemaakt. Daar heb ik er te veel voor. En ik vind het zonde, hahaha! Bedankt voor het linken!!

Annick zei

wat je met zo'n tapejes al niet kan doen ! Zoooooo veel mogelijkheden !

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!