Pagina's

zaterdag 2 april 2016

Beetje bezig met ... Pasen 2016Vorig weekend was het Pasen en deze week is het weer voorbij!Maxi-meisje was eind februari jarig. Maar toen was het vakantie en waren we op wintersport. Dus ze mocht nog trakteren.


Dan dus maar met Pasen: zelf gevouwen doosjes met eitjes en een kuiken. Lekker hoor, zo'n grote dochter in groep 8, ze heeft het helemaal zelf geregeld, met vlaggetjes en al.


Via Facebook deed ik mee aan de Funky Sparkling Paasswap. Met ongeveer 50 andere creatievelingen maakten we een brievenbuspakket met allerlei leuke paas dingetjes. Hierboven zie je mijn inhoud: een zelfgebonden boekje, kaartjes van mijn hand, washi-tape, stickers, konijntjes, reep chocola, envelopjes....


Ingepakt en wel zag het er zo uit en het paste allemaal net in de doos en door de brievenbus. :-)


Uit Sleeuwijk kreeg ik een grote doos terug met allemaal pakjes en kadootjes. Erg leuk om zo'n grote doos in de bus te ontvangen. De oh's en ah's van de meisjes waren ook leuk daarbij. Bij deze nogmaals dank Anne-Co!


Op zondag aten we natuurlijk eitjes. Vlak voor het ontbijt werden ze nog even versierd. Dit is het Midi-meisje op rechts, met links haar beste vriendin E. uit de Zaanstreek.


Hier kijken ze - het lijkt bijna wel boos - naar de minion die het Mini-meisje op een ei gekleurd heeft.
Man in huis was eerste Paasdag jarig, dus ik maakte een taart. Lang geleden dat ik dat deed. Overigens heb ik hem met deze taart ooit versierd :-)  En ja, het recept is ook van lang geleden, ooit gekregen via mijn mama, het is nog op een typemachine getikt..... Maar overigens nog steeds overheerlijk....

Tweede Paasdag zou ik met een kraampje gaan staan op een Paas Event. Midi-meisje had als een poster gemaakt: "Koop hier de leukste dingen en doe een leuke workshop gum gutsen".
 

Hoewel ik het altijd weer spannend vind om op een markt te staan, had ik het goed voorbereid en er erge zin in. Helaas gooide het weer roet in het eten. Door de harde wind werd het evenement helaas afgelast. Erg jammer.Er komt vast een volgende keer dat ik een worskhop gummetje gutsen ga geven. Want ja, wat moet ik nu met zo'n grote voorraad (70 ofzo!!!) gummen :-) 's Middags hebben we er in ieder geval al weer lol mee gehad: Midi-meisje en haar vriendin A. maakten stempels van gummen. En hun beide mama's schreven mooie lettertjes (helaas geen foto....).


Kijk, hier het stempeltje van A. Mooie samenvatting van het weekend :-)

3 opmerkingen:

Nota Bene zei

Wat leuk om al je verhalen te lezen! Je hebt duidelijk niet stilgezeten. Leuke kaartjes, met die mooie letters van jou, een prachtig paaspakket, lekkere taart,... Heerlijk allemaal. Jammer dat het paasevent niet kon doorgaan, maar zo te zien, zal je wel wat met die gummetjes kunnen doen!
Groetjes, Nele

Sarah zei

Fijn allemaal!
Xx

Ageeth Mooij zei

Heerlijke lente-vrolijkheid (ook in mijn brievenbus) <3

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!