Pagina's

zondag 3 april 2016

Beetje bezig met ... losse flodders uit maart


Ketting, gemaakt door Marianne van Mooi van de Algemeer

Soms komt het er niet van om op dit blog te posten. Soms ben ik liever met mijn creatieve handen bezig, in plaats van met mijn tikvingers.... :-) Maar het fotomapje loopt soms over van creaties van mij of van de meisjes. Daarom vandaag een kleine samenvatting van maart.


Creatief met Tony: Begin maart waren we op wintersport en hadden we even geen bakjes om chocola in te presenteren....


Creatief met de meisjes: Lekker gezellig..... Mini-meisje bij mama aan het bureau....in een Elsa-jurk.... een poes tekenen.... Dit boek heeft het Maxi-meisje 7 jaar geleden van mijn zus gekregen, het is nog steeds in gebruik!Co-productiekaartje van Mini-meisje en mij. Zij verft, ik plak en knip een kaartje.


 Nog meer samenwerking: Mini-meisje stempelt, ik snij en vouw envelopjes.Midi-meisje vindt letters tekenen steeds leuker. Haar juf werd 65 jaar en de klas maakte een boek. Ik maakte de voorkant en bond het in (bovenste foto) en Midi-meisje vulde - net als haar klasgenootjes - een pagina.


Ik verwende mezelf. En kocht nog een penseelstift. Ik had er al eentje, maar deze is voor de reserve. Of omdat die andere wel eens ergens onder ligt..... :-s


En het is een fijne pen, hij schrijft heerlijk. Als je me volgt op Facebook dan herken je dit kaartje: ik maakte het op de sterfdag van mijn mama, het was haar lijfspreuk. En nog steeds zo actueel.Ook met deze pen geschreven (en ingescand en geprint)... visitekaartjes. Ik zie nu dat dit de eerste variant is, want op de nieuwere staat ook mijn Instagram-account vermeld. Het is misschien niet meer van deze tijd - het woord in ieder geval niet: visitekaartjes - toch zijn ze reuze handig om uit te delen en daarmee naamsbekendheid te krijgen. En af en toe krijg ik er ook eentje terug...
 

En tenslotte beschreef ik nog een tafelkleed. Voor de dochter en schoonzoon van onze oppas die vandaag exact 12,5 jaar getrouwd zijn en dat vorige week al gevierd hebben. Als het goed is, staan er nu nog veel meer namen op. Leuke opdracht weer om te doen.

Dat was maart. Ben benieuwd wat april brengt! :-)2 opmerkingen:

Ageeth Mooij zei

Wat een mooie maand!

Nicole Orriëns zei

Dat is een boel creativiteit! Ik vind die paarse ketting ook erg mooi!

Huisvlijt

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!