Pagina's

zondag 6 september 2015

Beetje bezig met ... washi-tape uitdagingIn juli had ik een jarige collega die vlak daarna op vakantie zou gaan naar Italië. Namens de afdeling maakte ik een felicitatiekaart: Geheel in Italiaanse stijl :-)En je raadt het vast, met al die kleurtjes tape die ik in huis heb, kan ik heel Europa aan! Dus het smaakte naar meer en zie hier :-)


Nederland
België
Frankrijk
Spanje
Duitsland
Miranda laat op haar blog altijd ontzettend leuke kaarten met washi tape zien. En vandaag eindigt de washi-challenge (de uitdaging om een kaartje te bedenken met washi tape) die ze organiseerde. Dus met dit blogje ben ik nog precies op tijd om mee te doen. :-)

En als jij nog een vlag, land of teskt weet, laat het dan achter in de reacties. Wie weet komt het nog eens voorbij in een vervolg-blog.

4 opmerkingen:

Miranda V zei

Ooh wat maakte je er veel! En wat een leuk idee is het zeg. En ook leuk: hiermee verraad je gelijk dat jij ook héél veel rolletjes tape hebt (ok, ik wist dat al natuurlijk). ;-) Bedankt voor het meedoen!

Miranda V zei

Ps. Laat je nog een link naar dit bericht achter op mijn blog bericht? Of plaats drie van de foto's / een linkje bij het bericht op FB. Dan is je inzending officieel. :-)

Linda Visser - van der Velden zei

Gaaf gedaan! Schrijf je die tekst zelf? Mooi zeg!

Nota Bene zei

Prachtig lettertype! En het past voor heel veel gelegenheden. Je vroeg ook naar andere vlaggen? Dan heb ik nog een leuke exotische voor je: Zweden - (fel)blauwe achtergrond met een geel kruis op. En als tekst kan je bijvoorbeeld schrijven "Grattis på födelsedagen" (gefeliciteerd met je verjaardag) of echt typisch Zweeds: "Tack för senast", wat letterlijk betekent "bedankt voor laatst"; in Zweden is het namelijk de gewoonte om te bedanken nadat je bij iemand op bezoek bent geweest (bv. voor een etentje). Dat doe je dan door een kaartje te sturen (al is dat wellicht minder gangbaar geworden) met die bedanking of dat zo te zeggen als je de persoon weerziet. Attent, toch?

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!