Pagina's

donderdag 10 september 2015

Beetje bezig met ... Bo, Gijs & Isabeau


Vandaag weer een aantal rompers die op verzoek zijn beschreven.


De romper wordt geleverd in een zelfgemaakt kado-tasje (dit keer van papier uit Museum Bokrijk in België).Voor de romper van Gijs liet ik me inspireren door een foto van het geboortekaartje. Die kreeg ik toegestuurd via Whats App. En deze fotograaf had even geen vaste hand :-)

Geeft ook niets. Als ik die vaste hand maar heb :-)En tenslotte een rompertje voor Isabeau, het nieuwe nichtje van mijn overburen.


Voor haar zusje Sophie maakte ik 3 jaar geleden ook een rompertje, (ik link even door naar Pinterest).Terwijl haar oom gitaar speelde bij ons thuis met mijn eigen Gitaarman, beschreef ik de romper.


Vandaar ook de wat donkere foto's, want onder een lamp is het effect toch nooit zo mooi als bij daglicht. Dus.... in het echie nog mooier!

3 opmerkingen:

Nicole Orriëns zei

Bijzonder dat je zelf cadeautasjes maakt! Dat maakt het extra leuk.

Huisvlijt

Sarah zei

Voor het eerst zag ik je blog bij de washi challenge van Miranda en toen sprongen je kaarten er voor mij al uit . Ik had me voor genomen om bij meer tijd je blog eens goed te bekijken . En dat deed ik nu juist . Ik ga je beslist volgen ! Ik zag je rompertjes , het spel dat je omtoverde en vele andere mooie creaties . Leunt heel erg aan bij de dingen , die ik ook graag doe . Tot later daar mag je zeker van zijn ! Liefs Sarah

Sarah zei

Hey , bedankt voor je reactie op mijn blog !
Ik vind je niet terug bij mijn volgers , misschien niet juist aangemeld .
Tot kijk . Liefs Sarah

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!