Pagina's

zaterdag 5 september 2015

Beetje bezig met ... Zomer Challenge #8


Zoals ik al aankondigde was vorige week was dus de reüinie van de Zomer Challenge 2015.


In de winkel van De Craftorij hadden de aanwezige deelneemsters hun boekjes uitgestald en konden de kaartjes met opdrachten bekeken worden. Prachtig om de creaties live te zien!


Het was een volle bedoening: aan de grote tafel was er een Make & Take o.l.v. Rianne: een klein knutselproject om te proeven aan verschillende materialen. Deze keer werd er een tag (een label) gemaakt met gelli-plate en stencils. Thuis maakte ik er een kaartje van door hem op een stukje blauw papier te plakken.

En er was ook nog een workshop! Vorig jaar maakte ik dit schattige boekje, gebonden met kraaltjes.
 

Dit jaar was een postdoosje het onderwerp van de creatie. Ik doe hieronder even snel een kleine uitleg:


Eerst met gesso het doosje insmeren. Hier op de foto zie je ook de leuke stempelset die als goodie bij de workshop zat.


Daarna wat stukjes boek- en muziekpapier vast plakken met gel medium.


Van het verf- en stempelproces heb ik geen foto's, maar zoals je hier op de foto ziet, kreeg ik er in ieder geval vieze handen van :-) Overigens is de kunst om het aantal kleuren tot 2 of 3 te beperken, dat geeft het mooiste resultaat.


Zie hier de resultaten! Erg leuk om te maken. En zeker voor herhaling vatbaar.


Tenslotte heb ik mezelf nog verwend met nieuwe stiftjes.... Wat een fijne dag weer!

2 opmerkingen:

Rensina Steursma zei

Wat een leuke dag!
Mooie en leerzame workshops ook, vooral de laatste ga ik zeker eens uitproberen.
Fijn weekend

Anoniem zei

Beetje op je blog zitten bladeren, en ik zie leuke dingen...:-), ik kom je gesellie volgen!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!