Pagina's

vrijdag 4 september 2015

Beetje bezig met ... Tijs & EvelyneGisteren zijn Tijs en Evelyne getrouwd. Marije was hun ceremoniemeester en zij zocht een leuke manier om de kaarten en enveloppen voor het bruidspaar te bewaren.


Marije ken ik van mijn sportclubbie en tijdens het wandelen klets je heel wat af, dus ze weet van mijn creatieve kant en mijn plezier in het schrijven van letters. Ze liet me bovenstaande foto zien en vroeg of zoiets ook in "mijn repetoire" zat.... (NB: Ik vond de foto terug op Pinterest en daar linkt-ie weer door naar trouwplannen.nl).


De kist had ze al ergens op de kop getikt, dus het was alleen nog een kwestie om de tekst er op te zetten. En dat mocht ik doen!

 
Het jute voor de vlaggetjes was nog even een uitdaging, want het enige dat ik aan jute in huis heb, is de zak van Sint en die wil ik eigenlijk (nog) niet verknippen. Ik plaatste een oproepje op de Zoekhoek (lang leve Facebook) en kon ik bij Joyce van Kajoy wat leftovers ophalen! De vlaggen zijn aan de bovenkant gezoomd (ik haalde de naaimachine ook even uit het stof) en tenslotte geregen op vlastouw, met wat gekleurde plastic kraaltjes er tussen. De knijpertjes benadrukken de kleur nog iets extra.


Marije, bedankt voor de leuke opdracht. En ik hoop voor het bruidspaar dat ze een prachtige dag hebben gehad met een heel gelukkig leven samen voor de boeg. En uiteraard dat er maar veel fijne enveloppen in de doos gestopt zijn!!!
 

En tot slot: Zoals altijd als ik iets maak, probeer ik mijn logo nog ergens achter te laten. Ik vraag me af, of ze dat al gevonden hebben? :-)

5 opmerkingen:

Miranda V zei

Wat een gaaf idee, zo een kist. Super leuk en mooi gedaan!

Nota Bene zei

Oude kisten zijn toch echt fantastisch... en al helemaal als ze zo mooi gepersonaliseerd worden. Erg mooie letters weer, hoor (zowel de kist als de vlaggetjes). Het lijkt me bovendien moeilijk om ze zo mooi gelijk op het hout te schrijven. Dat is toch een heel andere ondergrond dan papier.
Voor het bruidspaar zeker een mooie herinnering aan hun trouwdag die daarnaast ook een echt interieurstuk kan worden.

Nicole Orriëns zei

Wat een superleuk idee van die kist. En de uitvoering is heel geslaagd vind ik.

Huisvlijt

Ageeth Mooij zei

Wat een leuke opdracht! Je maakte er echt iets moois van :-)

Rensina Steursma zei

Wat een superleuk idee!
Ook gewoon voor een ander thema/verjaardagsfeest.
Mooi beschreven weer en hij is vast goed ontvangen door het bruidspaar.
Fijn weekend!

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!