Pagina's

woensdag 15 mei 2019

Beetje bezig met ... wensdag-woensdag #3
Ons buurmeisje heeft afgelopen weekend een ongelukkige val gemaakt en heeft daarbij letterlijk haar tand door haar lip gestoten. Au! Het komt wel weer goed, maar nu heeft ze een hechting en moet ze zich even rustig houden. Echt heel sneu.
Mini-meisje is zeer onder de indruk en wil haar graag een kaartje sturen.

"Ik maak hem niet zelf hoor. Ik kies er wel eentje met 'sterkte' er op, uit jouw kaartenbak, Mama" was haar reactie en ze koos deze grijze ↑.Tja, ik geef toe, ze heeft een goeie smaak met haar keuze :-)
Ik maakte deze serie met restje papier, een gestanst cirkelpatroon en schreef er tekst bij met een witte acrylstift. Ik vroeg haar nog wel of ze grijs niet te saai is voor een meisje?Want eigenlijk zijn deze grijze kaarten bedoelt om te sturen als er iemand dood is, of dood gaat.
Omdat het dan ook fijn is om een kaartje te krijgen. Althans, dat probeerde ik uit te leggen. Hoewel dat niet hoeft natuurlijk, want "sterkte" is op meer momenten van toepassing.


We losten de problematiek echter heel snel op! Ik maakte een nieuwe kaart, of eigenlijk twee.
Met dezelfde layout, een andere stans, maar net even iets meer meisjesachtig, want roze.
Dat is beter, vonden we allebei :-)Wil je weten welke kaart uiteindelijk naar 6 huizen verderop verhuisde?
De linkse met de vlinder!


:-)4 opmerkingen:

Bertiebo zei

Ik vind die linkse ook de leukste

Sarah zei

Die vlinderkaart past wel mooi bij het buurmeisje. Zo samen kiezen en nadenken vind ik altijd tof.
Oja, de hangers hangen aan de pennenzakken. Heel tof! X

Nota Bene zei

Je reeks condoleancekaartjes is prachtig. Goed gevonden om er een meisjesvariant van te maken. Een beetje sterkte toegewenst krijgen is zeker leuk in die situatie, maar met een extra portie vrolijkheid wordt het nog zoveel beter...
Groetjes, Nele

Annick zei

dat dacht ik al; heel meisjesachtig met dat roze ! groetjes, Annick

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!