Pagina's

donderdag 9 mei 2019

Beetje bezig met ... Ben
Deze romper voor Ben maakte ik in opdracht van Jeanne.
Zij is blogger op Sjannesblog en ik volg haar en zij volgt mij.

 


Ze stuurde een foto van het geboortekaartje met de vraag of ik daar iets mee kon. De nieuwe ouders hebben blijkbaar al 4 poezen en een schildpad :-) Het liefste zou ik het kaartje hier laten zien, maar daar ben ik - door ervaring - wat voorzichtiger in geworden. Het is duidelijk een uniek en op maat gemaakt kaartje en ik kan de naam van de maker niet vermelden, omdat ik die niet weet. Dan vind ik het niet zo netjes om het werk hier te showen.
 
 Maar van de tekeningen op de romper, krijg je best een goed beeld van hoe het kaartje er uit zag :-)
 

Ik stuurde het pakketje direct door naar de kersverse ouders, met een kaartje erbij namens de opdrachtgeefster. De letters maakte ik met mijn nieuwe stansen, daarmee kan ik letters uit papier snijden. Erg leuk om te doen, dus ze zullen nog wel eens langskomen.... :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!