Pagina's

woensdag 8 mei 2019

Beetje bezig met ... wensdag-woensdag #2Werken - en vaker spelen! - met de gelli plate vind ik ontzettend leuk om te doen. Het is echt een lesje in loslaten, want hoe je het ook van te voren bedenkt, toch is het resultaat telkens een verrassing. Tenminste.... voor mij :-)


En van die mooie monoprints, maak ik dan weer graag kaartjes.Dit keer kaartjes die een hart onder de riem kunnen steken in een minder vreugdevolle fase van het leven. Omdat een kaartje ontvangen dan juist zo fijn is.De letters zijn van mij. De illustraties zijn uit zwart papier gestanst.

1 opmerking:

Annick zei

mooi! Grappig, want ik heb net ook een heel aantal gelliprints gemaakt en vandaag ga ik nog eens stijfselmarmeren. Hebben we weer een voorraadje klaar liggen.

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!