Pagina's

maandag 11 december 2017

Beetje bezig met ... raamtekenen in kerstsfeer


Raamtekenen is ontzettend leuk om te doen. En dat blijkt. Vorige week woensdag mocht ik een heel gave opdracht doen.Een kapsalon in Noord-Holland vroeg mij 2 ramen te betekenen met een boom en ijskristallen. Dus ik maakte een ontwerp.


De bomen mochten uiteindelijk iets meer kerstboom zijn en toen kon ik aan de slag. Leuk hoor, in de salon waar ik mijn eerste baantje had, in het dorp - en zelfs bijna letterlijk op de plek - waar ik geboren ben!

 


Kijk, hier ze je me als etalage pop eh..... etaleur :-) Op mijn tenen en op mijn knieën: ik heb alle standjes wel gehad. Ik gebruikte een sjabloon met ijskristallen, dat ik op de buitenkant van het raam plakte en telkens verplaatste. Na een middag tekenen, kan ik nu ook heel goed ijssterren uit de losse hand tekenen...

 

Precies in het midden staat een zuil met een doorschijnende box er op, waar de artikelen in worden gepresenteerd en belicht. Het past allemaal heel mooi bij elkaar.


Over het resultaat waren we  - van beide kanten - zeker tevreden.
De volgende dag vroeg ik nog even na of het resultaat bij daglicht ook mooi is. "Ja hoor. Klanten zijn zeer enthousiast en ze maken zelfs foto's er van!" kreeg ik terug op de app. Dat maakt mij weer blij!

Zelf ging ik de dag erna nog even langs de ramen van de klas van het Mini-meisje om de Sint-teksten die ik daar gemaakt had, te vervangen door kerstliedjes. En toen dacht ik nog wel: mijn rechterarm voelt wat zwaar, het lijkt wel of ik spierpijn heb? Niet raar natuurlijk en meer dan de moeite waard!
Bedankt voor de opdracht Karlijn!!


2 opmerkingen:

Sarah zei

Heel toffe opdracht!! Mooi uitgevoerd!

Alet Venhuizen zei

Dat ziet er erg mooi uit!
Knap gedaan!

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!