Pagina's

dinsdag 10 november 2015

Beetje bezig met ... 3e blogverjaardag met weggevers!


Op 10-11-12 startte ik dit blog en nu ben ik al weer 3 jaar verder!  Met 344 berichten, 36.726 page-views, een heel aantal volgers via Google+, Bloglovin, Feedly enzovoorts en ook nog 256 volgers op mijn Facebook-pagina. En ik moet het even zeggen: ik vind het reuze gezellig met jullie!

Is er een doel? Hoe is de missie? Wat wil ik bereiken?
Nee, niets van dit alles. Ik heb geen ambities. Ik ga dit blog gewoon gebruiken om mijn creaties voor een groter bereik wereldkundig te maken.


Dit schreef ik in het eerste postje. En eigenlijk geldt dat nog steeds: ik maak dingen en heb er plezier in om dat vast te leggen en te laten zien aan anderen. Daar word ik blij van (en misschien jij ook wel?).

Bij een verjaardag horen cadeautjes. Dus geef ik wat weg. Maar wel een beetje anders dan anders.
Onderstaande pakketjes zijn niet nieuw of zelfgemaakt door mij. Nee, ze komen uit mijn werkkamer,. Toen ik Studio B :-) onlangs een herfstschoonmaak liet ondergaan, kwam ik één en ander tegen. Maar weggooien vond ik geen fijn idee. En ik ga er vanuit dat jij - als lezer van mijn blog - dat zult begrijpen en wellicht het leuke van deze spulletjes inziet. Dus ik dacht als ik het nu via mijn blog weg geef, dan is de kans groot dat ik het aan iemand geef die er blij van wordt!? Laat het me weten!


Weggever A bestaat uit 4 boekjes uit de serie Vaardige Handen. De boekjes dateren van eind jaren '60. Of zoals de Man in Huis net opmerkte: vintage knutselen..... :-)


Weggever B bestaat uit 3 boekjes.Uit de serie Vrije Tijd Reeks. Uitgegeven rond 1962. Ook oud dus. :-)

Voorbeeld van de prenten
Ben je helemaal weg van teddyberen? Dan is weggever C iets voor jou! Een kalender - weliswaar uit 1998 - maar met 12 prachtige platen (ongeveer 30 x 30 cm) met beren er op. De kalender is overigens in 2015 nog actueel (de dagen vielen op dezelfde dag als in 1998) en daarna pas weer in 2026....
 

Weggever D is het blad Paper, een Nederlands exemplaar uit 2014. Met 75 pagina's met leuke ideeën om van papier te maken.  


En tenslotte weggever E: het tijdschrift Uppercase, a magazine for the creative and cruious.
Een Canadees tijdschrift (in het Engels) met 113 bladzijden over papier en meer. Dit is de uitgave over stationary uit 2013.

Zit er iets voor je bij? Dan maak ik je blij!

Nog even de spelregels:
* laat een reactie achter hieronder met de letter van de weggever van jouw keuze (A, B, C, D of E).
* je mag ook een reactie achterlaten op mijn Facebook-pagina, je dingt dan 2x mee naar de prijs
* vind je meerdere weggevers leuk? Laat dan per weggever een reactie achter :-)

Ik zou het super vinden als je volger wordt van mijn blog of dat je mijn Facebook-pagina een like geeft (op naar de 300! dan doe ik weer een give-away!). Bij meer reacties per weggever worden er lootjes getrokken, de meisjes hier in huis zullen met veel plezier de functie van notaris vervullen!
Ik verstuur internationaal maar niet aangetekend.

Laatste dag om mee te doen is vrijdag 20 november 2015 (23:59 NL-tijd).

10 opmerkingen:

Unknown zei

Allereerst natuurlijk van harte gefeliciteerd met je derde verjaardag!
En ik - relatief jonge volger - ga graag voor weggever D!
Succes....SaskiaD

Jolande zei

Van harte gefeliciteerd met de derde verjaardag van je blog.
Ik heb jouw blog een week of twee geleden ontdekt en het in mijn reader gezet om je te volgen.
Mijn keuze is weggever C
Groeten van Jolande

Ageeth Mooij zei

Drie jaar, van harte! En fijn dat we mee kunnen genieten :-)
En die Uppercase, daar ben ik zoooooo nieuwsgierig naar. De E voor mij graag.
Meer durf ik niet aan te geven, want ik heb bijna een creatieve blokkade door teveel inspiratie!

Miranda V zei

Leuk dat je blog al drie jaar bestaat en dat je er nog steeds plezier aan beleefd. Ik ook! Dat wilde ik even laten weten, ik hoef niet mee te dingen naar je weggeefjes. Wel leuke, unieke prijsje zeg!

Unknown zei

Gefeliciteerd hoor Ben! Leuk om jouw knutselplezier te volgen!
Aangezien ik weet dat ik uiteindelijk toch niet zo creatief ben als ik zou willen (en er ook gewoon geen tijd voor ga vrij maken;-)), gun ik de andere liefhebbers een grotere kans.

groetjes,
Christa

Miek zei

Natuurlijk allereerst gefeliciteerd. Maar wat weer een erg leuk blog bericht.
Ik ga voor weggever E.

Miek zei

" vind je meerdere weggevers leuk? Laat dan per weggever een reactie achter :-)" ik lees het goed dus hier mijn reactie voor weggever A . Succes met de loting :)

Nicole Orriëns zei

Gefeliciteeerd met je blogverjaardag! Leuk dat je dingen weggeeft. Ik doe graag mee.

Huisvlijt

Nota Bene zei

Gefeliciteerd met de verjaardag van je blog! Dit blijft voor mij echt een paradijs vol ontdekkingen, zoveel mooie letters bij elkaar!
Zoals je weet, volg ik je al een tijdje en naar Uppercase ben ik wel nieuwsgierig. Ik waag dus graag even mijn kans voor E. Op Facebook zit ik niet, maar ook zonder like ik je blog very much, hoor.

Miek zei

Hallo , ik vond het erg leuk dat ik gewonnen had en heb je via FB mijn adres gestuurd. Ik weet niet wanneer ik iets kan verwachten. ???

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!