Pagina's

donderdag 26 november 2015

Beetje bezig met Evelien, Cas en ????Mijn schoonbroer (= de man van mijn schone zus) werd afgelopen zomer weer opa.


Dat was hij al van Daphne, maar nu ook van Evelien. Klik hier en zie dat het geboortekaartje in dezelfde stijl is als dat van haar zus :-)
En als ik het geboortekaartje heb, dan vind ik het ook leuk om die stijl mee te nemen op de romper.Dat deed ik ook voor Cas, de eerste zoon van vrienden van mijn zusje.
Ook deze romper in stijl van het geboortekaartjeEn tenslotte kreeg ik van de buurvrouw nog een app-je, met een foto van een logo en een vraag: Of ik een romper kon maken voor de dansjuf van haar dochter?


En ook dat kon ik maken! Zoals ik al eens eerder schreef: ik kan zo blij worden als dat wat ik maak ook lukt! :-)


Nog even voor de trouwe romper- en/of blog-fans: Het was wat rustiger rondom rompers en ook op dit blog. Dat heb je wel eens. En ook wel eens nodig. Zo langzamerhand gaat het (ook heel langzaam) beter en de komende weken zullen er weer genoeg rompertjes te zien zijn :-)

2 opmerkingen:

Nicole Orriëns zei

Ik houd wel van die stijl geboortekaartje! Erg leuk!

Huisvlijt

Miranda V zei

Zo ontzettend leuk vind ik deze persoonlijke romper. Succes met alles, first things first hè!

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!