Pagina's

dinsdag 17 maart 2015

Beetje bezig met ... wenskaarten #2In studio B. - dat is de werkkamer :-) - staat een kast met een laatje met allerhande spullies om kaarten te maken. De vilten harten, sterren en bloemen van mijn blog vorige week lagen ook in dit laatje.
Er liggen ook parelknopjes en andere glimmers. En (gebruikte) postzegels, mini-knijpertjes, ponsjes, bloemen, stickers, lintjes, knopen, splitpennen en weet ik al niet wat voor als de inspiratie langskomt om er iets mee te doen. En ik geloof eigenlijk niet dat ik de enige ben met zo'n laatje toch? Trouwens, ik heb ook nog een doos met "mooie plaatjes" maar daarover een volgende keer :-)


Enfin. Er lag dus ook een envelopje met gestansde bloemetjes. Ooit gekregen van ik-weet-even-niet-wie. En onder het mom van "weggooien kan altijd nog", bleven ze in het laatje liggen.


Tot voor kort dus. Toen kreeg ik de geest. Men neme een eenvoudig patroon, wat zelfgeschreven letters en een aantal stukjes papier en voilà weer een hele trits kaarten toegevoegd aan de collectie :-)

2 opmerkingen:

Nicole Orriëns zei

Hartstikke mooi! Ik ben dol op bloemen en deze zijn lief!

Huisvlijt

Moon zei

Wie wat bewaart, heeft wat... en het is goed van pas gekomen, ze zijn erg leuk geworden!

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!