Pagina's

woensdag 25 maart 2015

Beetje bezig met ... washi tape

In mijn fotomapje op de computer kwam ik nog heel veel foto's tegen van kaarten met tape. Geen idee of ik ze al een keer gepubliceerd heb hier of niet. Daarom maakte ik er een collage van, dan kunnen ze daarna opgeruimd :-) Wellicht ten overvloede: De teksten zijn niet gestempeld maar handgeschreven.. 


Er zijn ook andere toepassingen voor tape, behalve kaarten. Zo heb ik bijvoorbeeld de enveloppen waarmee we onze oppas betalen alvast voorzien van een gezellig randje.


En ook dit fotolijstje met onze meisjes - uit privacy-overwegingen heb ik ze nagetekend :-) - is gepimpt met randjes roze. Was even een klusje, maar wel een leuk resultaat.

 

En verder hebben de meisjes hier thuis de eenvoud van het toepassen van tapejes ook ontdekt: als behang voor in het poppen- ofwel playmobil-huis. Leuk, een "love"- behangetje in de slaapkamer...

 

Bij de kaptafel en in de leeshoek kozen ze voor een behangetje met 2 patroontjes, waarvan eentje van met Jip en Janneke-figuurtjes.......en de tijgerprint was ook favoriet.!!!
 

En uiteindelijk vind ik dit soort rolletjes dan op diverse plekken in dit huis terug...Geeft niets! De meisjes hebben lol gehad en ik ook, want ik kan weer nieuwe varianten kopen!
Ook leuk! :-)

5 opmerkingen:

Ageeth Mooij zei

Fantastisch, als behang in het poppenhuis! Deze toepassing kende ik nog niet (met drie zonen in huis). Je maakte mooie kaarten.
Ik was/ben 'verslaafd' aan masking tape en heb er wel 100. Ssst!

Moon zei

Wat een leuke toepassingen voor washi tape, vooral dat behang, goed bedacht. Wat ben jij goed in hand lettering, echt mooi en je tekening ook!

Unknown zei

Mooie die washi tape kaartjes. En leuk om te lezen wat er nog meer met de tape gebeurd.

Groetjes Marlies

Miranda V zei

Oh nee, de lege rolletjes tape breken mijn hart! ;-) Ik heb nog geen enkele keer een rolletje opgemaakt. Vind ik zonde, want ik heb er niet zoveel hahahahaha. Ja, ik ben gek. (Op tape ;-) )

Unknown zei

Wat een geweldig leuk idee, tape als behang in poppenhuis, dat ga ik zeker onthouden ! :)

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!