Pagina's

zaterdag 16 augustus 2014

Beetje bezig met ... Zomer Challenge #10

Hier weer 10 kaartjes voor de Zomer Challenge. Ik plaats ze op volgorde van de gekregen opdrachten, maar bij de uitwerkingen hield ik me daar niet zo aan. :-)

Hieronder de opdrachten van 14 juli tot en met 23 juli...

#CZC43: Enkel pennen

Voor deze opdracht pakte ik sinds lange tijd mijn kalligrafie pennen er weer eens bij. Dat was lang geleden!! Het zit er nog wel in, maar ik zou het vaker moeten doen :-)


#CZC44: Advertentie / Reclame
Bij de opdrachten voor deze dag, zag ik prachtige creaties met stempels langs komen. Maar zo'n mooie advertentiestempel als velen, heb ik niet. Dus (met boter op mijn hoofd, hihi) andere inspiratie gezocht en een advertentie gemaakt voor mijn eigen FB-pagina Beetje Bezig. Wellicht helpt het om wat meer likes te krijgen. De teller staat reeds op 66! 
En ik zie er natuurlijk graag meer komen! Want een dag niet geliked, is een dag niet geleefd tenslotte!! Hieronder kun je nog even de verschillen zoeken:#CZC45: Gebruik een bankpasje


Bij het gebruik van een bankpasje, bedoelt met dat je de verf uitsmeert met het pasje op de kaart. Deze is wel een beetje heel roze geworden. De washi-tapejes kocht ik tijdens de vakantie en kon ik meteen gebruiken. Het plaatje heb ik nagetekend. Heeft iemand wel eens een pak vla van dichtbij bekeken? :-)
 

#CZC46: Favoriete quote

 
"Het leven is wat je gebeurt terwijl je andere plannen maakt." Een quote van John Lennon.
De oplettende kijker ziet dat ik geinspireerd was door een reclamefolder van 1 van mijn favoriete winkels: HEMA! #CZC47: Ogen
Dit was een hele snelle! Met een tijdschrift, een witte en een zwarte fineliner.


Deze had ik ook al geschreven voor het thema ogen. Ik vond de vogeltjes zelf iets origineler, maar deze niet minder mooi.


#CZC48: Collage met 1 nietje


Inspiratie gekregen door het mopje over het verschil tussen een naaimachine en een nietmachine. Ken je hem niet? Nou, een naaimachine naait en een nietmachine niet! :-)
Met restjes papier, washi-tape wat pennen en één nietje dus.#CZC49: Omschrijf jezelf in 10 woorden


This is me! Meer kan ik er niet van maken :-)
Met aquarelverf en zwarte stiften.


 #CZC50: Boek / Boeken


Winnie de Poeh & Knorretje uit een boek, uit een boek. Ik had ze al eens eerder gemaakt en nu kwamen ze goed van pas! Bij de uitwerking had ik alleen een beetje vergeten, dat ik in juli alle kaartjes liggend maakte in plaats van staand. :-) Maar dat mag de pret niet drukken.


#CZC51: Ruitpatroon


Whaaa, waar haal ik op vakantie nu een ruitpatroon vandaan? Oh, kijk! De onderkant van mijn nieuwe teenslipper! Daar kan ik mee stempelen! En overigens kan deze ook mee met #CZC34, met de gebruikte envelop, want dat leuke papiertje met die streepjes een envelop van mijn bank
Verder nog wat washi en mijn eigen lettertjes. En weer eentje klaar! #CZC52: Wat zit er in je tas?


Wat er in mijn tas zit? Daar was ik gauw mee klaar! Heel veel namelijk :-)
Dit was ook een snelle en toen weer vergeten dat ik liggende kaartjes maakte, deze maand!

Zo, dat waren er weer 10. Leuk dat je tot hier bleef kijken.
Wellicht dat je de volgende foto dan ook nog leuk vindt :-)Dit is het ontwerp-proces. Ik had toen al een beetje achterstand en hier heb ik wat ideeën gekrabbeld (op het kartonnetje uit de verpakking van een kinderpyjama).

Binnenkort de laatste 10!!
 

1 opmerking:

Rensina Steursma zei

Echt heel leuk allemaal.
Geweldig hoe je aan je inspiratie komt, maar herkende meteen de blueband boter en het meisje van de vla.
Ik wordt lid van je FB hoor, dit keer wel de goede ;)
Groetjes, Rensina

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!