Pagina's

donderdag 14 augustus 2014

Beetje bezig met ... Zomer Challenge #9

Na een kleine blogpauze (lees: vakantie) ben ik weer up en running!
En heb ik ook weer genoeg plaatjes met creativiteitjes van mijn hand om hier te laten zien.

Eerst maar de Zomer Challenge van De Craftorij, een creatieve web-winkel. Via Facebook organiseerde men een Zomerchallenge: gedurende de maanden juni en juli kreeg ik (met vele anderen) elke dag een opdracht om uit te werken op een correspondentiekaartje.

Het was inderdaad een uitdaging! Juni ging wel soepel - had ik blijkbaar meer tijdv- maar juli was een drukke maand. Uiteindelijk zat ik op vakantie lekker voor de caravan te knutselen en is het gelukt en heb ik alle opdrachtjes voltooid!

Hieronder de eerste 10 resultaten. Ik plaats er deze en de volgende keren wat meer in 1 blog :-)

#CZC33: Ramen


Dit is het raam van onze woonkamer. :-)
Het raam heb ik uitgesneden en vervangen door een plastic exemplaar, terwijl ik het vouwgordijn en de slang liet zitten. De tekst is van Loesje.#CZC34: Gebruikte envelop


Donald Duck wilde dat we abonnee bleven van zijn weekblad en verstuurde dat in deze envelop. Ik bewaar zoiets heel lang in een doos "mooie plaatjes" en uiteindelijk komt het dan toch van pas... :-)


#CZC35: Teken, schilder, stempel etc. een border


Ten tijde van deze kaart was ik bezig met het project van de kistletters (zie hier) en had ik een pijl nodig. Ik dacht later, daar kan ik ook een stempel van maken en zo ontstond deze kaart.
Met rode en groene fineliners, zelfgemaakt stempeltje en diverse soorten groene stempelinkten (van HEMA tot Archival). Hier het stempeltje:
#CZC36: Bomen/Bos/Tuin


Het ene kaartje ontstaat wel eens sneller dan de ander. Hier bomen en bos en ook nog tuin (in de tekst genoemd als perken). De illustratie komt uit een folder over kinderboeken en is van Saul Bass (een graficus die filmposters maakt o.a. voor films van Alfred Hitchcock en Martin Scorsese). Ik hou erg van dit soort "eenvoudige en simpele" plaatjes.#CZC37: Je favoriete schoenen


Dit zijn al bijna 15 jaar (voor elk jaar een hartje) mijn favoriete schoenen, alhoewel ik ze nooit meer aan heb :-)

 
#CZC38: Je eigen naam


Oei, met deze ging ik behoorlijk buiten mijn "comfort-zone"! Ik ben meer van het "strakkere" soort.
Het was ook een opdracht van uit het boek van Joanne Sharpe en zij daagde uit om te kriebelen en doedelen en dat dan later in te kleuren met aquarelverf. Ik vond deze lastig hoor!#CZC39: Één woord


Dit bloemetjespapier is washi-papier van de HEMA. Zulk leuk papier en zo goed te combineren met washi-tape!


#CZC40: Sterren


De kwaliteit van de foto is iets overbelicht, daardoor valt het gele randje een beetje weg, maar dat is dus gele sterretjes washi-tape. De maan en sterren zijn geponst, de cirkel had ik al, de sterretjes komen uit het "back-to-school"-assortiment van de HEMA.


#CZC41: Maak een lijstje


Check!
Check!
Dubbel check!


In lijstjes maken ben ik best goed. De uitvoering en bijbehorende planning zijn weer een ander verhaal. Hihi.


#CZC42: Driehoeken


Met washitape, fineliner en baker's twine.

Zo dat waren er weer 10! Ik zal er gauw weer 10 plaatsen.... Wordt vervolgd.


Nieuwsgierig naar de rest? Die vind je hier.1 opmerking:

Rensina Steursma zei

Wat heb je goed je best gedaan tijdens de vakantie!
Ik ken mensen die soms wat oversloegen, maar jij haalt het gewoon in.
Ik vind ze weer prachtig! En sommige quotes/teksten... Ik ga ze onthouden hoor :)
Liefs, Rensina

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!