Pagina's

zaterdag 23 augustus 2014

Beetje bezig met ... juli

Juli was een volle maand, ik kwam nauwelijks toe aan de Zomer Challenge. Onlangs was ik bezig met het opschonen van mijn fotomappen en bij het zien van de foto's zag meteen waarom.


Ons Midi-meisje was jarig! Ze is 8 geworden. En voor haar vriendinnen hield ze een Top-model-feestje. En mama maakte een bijpassende taart.


Top-models zien er altijd piekfijn uit. Dus daarna mochten de dametjes allemaal een t-shirt (lang leve de HEMA!) uitkiezen en een gekleurd hart. Samen met de letters van hun naam op de rug, zag iedereen er te gek uit in al die geflockte shirtjes.

De Man in huis had een foto-speurtocht uitgezet. Onderweg deden ze kleine opdrachten (een stukje lopen met een boek op je hoofd en mooie foto-houdingen aannemen op een bankje). De route eindigde bij een kapsalon, waar mijn eigen kapper iedereen van een snel kapsel voorzag. Onze oppas deed de make-up en ik lakte de nageltjes en zo hadden we in ene 9 top-modelletjes.

Thuis was er een complete foto-studio in de schuur gebouwd waar alle dames werden vastgelegd. Oei, dat was dat een blik in de toekomst. Want met een beetje make-up en een zwoele blik in de camera zagen we heel eventjes hoe het er over nog 8 jaar uitziet. Fuut-fjoeh!
Daarna nog een verantwoorde maaltijd als afsluiting: worteltjes, komkommers, tomaatjes, want tja,  modellen hè.... maar gelukkig met friet! En toen naar weer naar huis. 


Alle meiden kregen nog een wat lekkers mee.

Andere zaken die de maand juli vol maakten: het "grote-mensen-feestje" voor het Midi-meisje en uiteraard het einde van het schooljaar waar altijd nog een paar dingen geregeld moeten worden....

Kaarten voor de juffen

Bedank-kaarten voor de juffen en een boekje voor één van hen waar ik klassenmoeder bij was. Op de dag van de leraar (in oktober vorig jaar, oeps!) hadden alle kinderen een leuke tekst over de juf geschreven en nu op het eind moest ik het nog even in binden....


Juli stond ook in het teken van de vakantie. Maar daar maak ik een apart blogje voor!

1 opmerking:

Rensina Steursma zei

Wat hadden jullie een fijne maand!
Echt leuk dat feestje zeg, klinkt enorm druk en mooi voor de meiden.
Leuk boekje voor de juf.
Fijn weekend, Rensina

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!