Pagina's

vrijdag 7 maart 2014

Beetje bezig met ... een tienerfeestje

Sinds vorige week hebben we hier een tiener in huis! En naast een "grote-mensen-feestje" hoort daar ook een partijtje voor vriendinnen (en een vriendje) bij. En zoals dat hoort bij een tiener, had het Maxi-meisje zelf al helemaal bedacht wat het programma moest zijn.

Uiteraard stuurde ze eerst de uitnodigingen.Mama mocht de enveloppen beschrijven ;-)En uit school was er taart en daarna een knutselproject. We gingen T-shirts flocken. Lang leve de HEMA in het dorp (waar ik de kortingssticker voor alle t-shirts mocht gebruiken) en de supersnelle service van Noeks voor het folie (op de dag zelf bezorgd, ik moest bijna een alternatief programma bedenken...).
De kinderen kozen een tekening uit en trokken die over op het folie (en waren verbaasd over de werking van ouderwets carbon-papier!). Toen kwam de schaar er aan te pas uit en ze het ontwerp uit. Zelf streek ik de husky-honden, diverse monsters, een uil en Hello Kitty op de shirts.
De resultaten waren weer zeer geslaagd en iedereen blij!Daarna frietjes eten en disco-zwemmen. Dat was ook leuk, maar daar heb ik géén foto's van :-)

2 opmerkingen:

Rensina Steursma zei

Wat een prachtige uitnodigingen en het ziet er erg feestelijk uit.
De shirts zijn erg mooi geworden, dat moet dus een leuk feestje zijn geweest :)
Fijn weekend, Rensina

Moon zei

Leuk feestje! Met mooie uitnodigingen en gave T-shirts. Grappig dat ze dan verbaads zijn over carbonpapier, waar blijft de tijd... Goed weekend!

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!