Pagina's

woensdag 1 januari 2014

Beetje bezig met ... 2013

Gelukkig Nieuwjaar!

En ik wens al mijn volgers en bloglezers veel geluk, gezondheid en veel creativitijd in 2014! :-)

Het jaar 2013 was mijn eerste volledige jaar met een blog. Ik plaatste 115 berichtjes.
Gemiddeld 9,6 per maand  - ik werk met cijfers :-) - met een minimum van 3 blogjes in april en 18 postjes in september... Hieronder een jaaroverzicht:

In januari maakte ik stempels, onder andere deze zwaan, omdat mijn moeder zo heette.....


In februari beschreef en bestempelde ik rompers. Ik doe het al bijna 8 jaar. En hoewel het aantal baby's in mijn omgeving wat uitdunt (lees: ik word ook iets ouder :-) ), vind ik het nog steeds leuk om te doen. En de reacties zijn ook altijd zo fijn. Gelukkig heb ik twee collega's die in blijde verwachting zijn, dus ook in 2014 komt er in ieder geval 1 jongens- en 1 meisjesvariant.In maart maakte ik nog steeds stempels, dit keer voor een uitdaging (battle). Het thema was je favoriete kinderboek en ik koos Dolfje Weerwolfje voor mijn Maxi-meisje. De juf van het Midi-meisje heeft hem later in dit schooljaar gebruikt, als "pluim"-stempel in alle schriftjes.


Ook deed ik in maart een workshop met Dina Wakley bij De Craftorij. Wat een verfrissende dag. Ik kocht haar boek en samen met Anoeska maakte ik daar elke maand een uitdaging van om iets uit een hoofdstuk te maken. Het boek is nog niet uit, dus ook in 2014 zal ik nog zeker wat plaatsen. En misschien komt er wel weer een nieuw boek? Heb je nog een tip?

In april was ik minder productief, dat heb ik soms :-(. Ik ontdekte wel het "boekselen",  - een woord van Loes Vork - en kocht er een oud Duits antropologisch boek voor dat mijn huwelijk zogenaamd redde :-)

 

In mei maakte ik weer een inhaalslag qua tijd voor creativiteit.
Ik schreef weer letters; nog steeds op rompers, maar ook op tasjes en op kaarten.Ik maakte de 2e uitdaging uit het boek van Dina (die nu de muur op mijn kantoor op het werk opleuken....)


 En ik kreeg een verloren gewaand tekenboekje uit 2009 terug. #blij


In juni kreeg ik leuke post en gutste ik wat weg aan stempels.
In juli verjaarde het Midi-meisje - ze werd al zeven! - en stuurden we uitnodigingen die ze zelf maakte met tape en stempels.

Ook was het vakantie. We waren in Frankrijk, eerst in een huisje op het platteland. Daar was geen animatieteam, maar een mamnimatie. We maakten o.a. vilten diertjes en vakantieboekjes.
In augustus was mijn ronde van Round Robin bijna klaar en begon ik langzamerhand de pagina's te publiceren. Ik ben nu mijn derde ronde aan het afronden :-) Die pagina's zal ik 2014 posten...

Deze doodle is uit mijn boekje, klik op de foto als je me beter wilt leren kennen! :-)

Hier had ik inspiratie gevonden op Pinterest
In september maakte ik een nieuwe voorraad kaarten voor mijn Postcrossing-hobby met plaatjes, stempels en letters:


In oktober was ik van de partij op de Art Journal dag bij De Craftorij. Op de eerste zaterdag van januari ga ik weer, dus ook dat wordt vervolgd...
November was de maand van de nieuwe dingen. Ik ontdekte het flocken: een figuurtje uitknippen uit flockfolie en op een t-shirtje strijken. Succes verzekerd!Een andere nieuwigheid in november was mijn deelname aan een foto-uitdaging. Elke dag een foto lukte niet, maar het heeft mijn blik wel verruimd.
Met als gevolg dat ik nu ook mee doe met de Winterfotojacht, ook zo'n leuke uitdaging!


En toen was het alweer december. Simpele creatieve maand, met weinig tijd om te bloggen over bijvoorbeeld eigengemaakte labels en kaarten.Als ik zo teruglees, dan klopt de naam die ik ooit voor mijn blog koos wel: beetje bezig met van alles en nog wat. En ik heb er plezier in, ik leer nog elke dag bij en ik heb nog ideeën genoeg, dus wat mij betreft ga ik gewoon verder in 2014! Blijf je me volgen? Leuk!! Laat je een berichtje achter? Nog leuker!!4 opmerkingen:

Rensina Steursma zei

Jij ook een heel fijn, liefdevol en creatief nieuwjaar gewenst!
Wat een leuke dingen heb je het afgelopen jaar meegemaakt zeg, leuk om te lezen.
Lieve groet, Rensina

Dymphie zei

Gelukkig Nieuwjaar!
Wat een leuk overzicht van het afgelopen blogjaar. Leukker veel variatie, net als in het echte leven :)

Ria A.-S. zei

Leuk om zoveel creatiefs achter elkaar te zien.
Sinds een week of 8 is postcrossing ook mijn hobby, vreselijk leuk!
Groetjes, Ria

Moon zei

Wat een leuk jaaroverzicht! Je hebt niet bepaald stil gezeten, leuke dingen heb je gemaakt, de vogelstempel vind ik wel heel gaaf!

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!