Pagina's

donderdag 23 januari 2014

Beetje bezig met ... Art Journaldag #2

Begin januari begon ik het jaar goed met een dagje voor mezelf bij De Craftorij. Ik schreef er al een stukje over, hier nog een pagina:


Het leuke van zo'n Art Journaldag vind ik dat je lekker kan experimenteren met spullen die ik thuis niet heb. En ik leer ook nog heel veel door bij de buurvrouwen te kijken. De achtergrond hier is gemaakt met 3 kleuren gelato's op een ondergrond van gesso (daar vloeien de gelato's - een soort aquarelwaskrijtjes - beter in elkaar over en zie je de strepen niet). De stempel is geleend van De Craftorij. Het is er maar eentje. Ik heb hem gestempeld op één laagje van een papieren zakdoekje en dit daarna omgedraaid en nog een keer gestempeld, zodat hij (zij is in dit geval meer van toepassing :-) ) er gespiegeld op stond. Tenslotte het papier met gelmedium (of decoupagelijm) opgeplakt. Erg leuke techniek, ga ik vast nog eens gebruiken!

nog even ingezoomd (met iets te veel licht...) op de letters

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!