Pagina's

maandag 9 oktober 2017

Beetje bezig met ... schrijven met penseel #2#Dutchlettering is :-( was een hashtag op Instagram waarbij je elke dag een foto kunt plaatsen met handlettering er op. Eind augustus deed ik een paar dagen mee. Zie hier de resultaten.


Dit hierboven is een gevalletje van "kantoorkalligrafie". Uit de printer kwam een testblad met gekleurde strepen. Ik kon het niet laten om er een tekstje op te plakken en plakte het geheel daarna op een oude fotolijst aan de kantoormuur.Tenslotte nog een beetje geluk. Past ook eigenlijk wel bij kantoorkalligrafie. Dat zal ik uitleggen: Oktober is de maand van de geschiedenis en het thema dit jaar is Geluk. En zo heb ik gelukkig weer een linkje gelegd :-) Ik wens je geluk!

1 opmerking:

Sarah zei

Heel mooi! Ik plaatste 2 weken geleden op mijn blog ook weer een handlettering project op een kussen. Kom je eens piepen bij Droomkussen voor Josse?

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!