Pagina's

donderdag 29 september 2016

Beetje bezig met ... Luuk, Levi & FitzHet schrijven van letters is mijn vak, maar daarnaast heb ik ook nog een ander beroep. :-) Op mijn echte werkplek weten steeds meer collega's mij te vinden als het gaat om een kraamkadootje.Mijn kamergenoot J. wilde graag een rompertje voor Luuk, broertje van Gijs voor wie ik al eerder een romper beschreef (zie link hier).


De romper is in de stijl van het geboortekaartje van Luuk, inclusief het nietje :-)Het ging nog even mis, want ik had de verkeerde vader op de achterkant beschreven. Teveel rompers in 1x beschreven en toen de naam van een vader verwisseld (het leek er ook wel erg op!). Typisch gevalletje van oeps! Toen moest-ie dus opnieuw, gelukkig zagen we het op tijd en dit hierboven is de goeie. :-)Collega D. werkt bij de Receptie en stuurde een opdracht: graag een rompertje voor Levi, met een Winnie de Poeh-beer er op die een zwarte karate-band om heeft..... 
Eh... In eerste instantie slik ik dan even, maar uiteindelijk geeft het toch een gewenst resultaat. Hoewel, ook hier ging het mis, want ik tekende Winnie eerst op een rompertje met spagetti-bandjes, maar Levi is geen meisje... Soms heb je in dit vak van die risico's..... (Mocht iemand nog een meisjes-variant willen van Winnie? Die heb ik dus op voorraad!)Tenslotte een romper voor collega N., zij werkt bij de Beveiliging en werd getipt door D. om een romper als kraamkadootje te geven.


Ook hier mooi stoer grijs voor Fitz, in het lettertype van zijn geboortekaartje.En ik kan zo blij worden van de enthousiaste reacties van de opdrachtgevers! Wat heb ik toch een leuk vak eh... hobby :-)

1 opmerking:

Mariken zei

Ze zijn echt enig! En zo persoonlijk...tof!

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!