Pagina's

donderdag 22 september 2016

Beetje bezig met ... Bram & Fiep


In mei deed HEMA een actie met rompers. En onlangs waren het stapelweken in diezelfde winkel en kocht ik weer een bunch met baby-ondergoed :-) Gemiddeld gezien bescrhijf ik een rompertje per week, dus ik mag er beste een aantal in voorraad hebben....


Overslagrompertjes - zoals deze voor Bram - verkopen ze in de kleinste maatjes. Volgens mij is dat heel fijn, want ik weet nog dat ik het een geworstel vond: dat kleine hoofdje en die kleine armpjes door die gaatjes wroeten.Voor Fiep - het nieuwe nichtje van tante Marieke - maakte ik ook een klein exemplaartje, geïnspireerd op een tekening van die andere Fiep, die dit jaar 100 zou zijn geworden!

2 opmerkingen:

Sarah zei

Heel leuk weer. Tof die link naar Fiep!

Nota Bene zei

Wat een mooie voorraad - ik kijk al uit naar de "bewerkte versies"! Deze twee rompertjes zijn weer heel leuk geworden. Leuke knipoog naar Fiep!
Groetjes, Nele

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!