Pagina's

zondag 15 mei 2016

Beetje bezig met ... schrijven met penseel #1Dag 1: Creativity

Op Facebook ben ik lid van de (besloten) groep Schrijven met Penseel. De leden van deze groep zijn  (alleen maar!) dames die de online cursus Schrijven met Penseel van Karin Joan hebben gevolgd.

Karin Joan is een ontzettend enthousiaste docente die met een eenvoudige, goede doch duidelijke uitleg je het schrijven met penseel leert. Mocht je ook in de cursus geïnteresseerd zijn, klik dan hier -> online workshop Schrijven met Penseel 
 Helaas is de online cursus tijdelijk gesloten voor nieuwe inschrijvingen. Mocht je besluiten later deel te nemen (het is leuk!), weet dan dat deze verwijzing een affiliatie is, dus koop je de cursus via deze link dan sponsor je mij ook een klein beetje :-)


Natuurlijk moet je heel veel oefenen met het schrijven van letters:-) Maar daar wordt het ook steeds leuker van. Iemand in de FB-groep opperde dan ook het idee om in mei elke dag iets te schrijven, een challenge aan de hand van een lijstje dat al bestond van Random Olive (zie hier voor de lijstjes).

Hierboven zag je de eerste en hieronder de overige 9 van de eerste 10 van mei:Dag 2: Growth
Dag 3: Courage
Dag 4: EmpowerDag 5: GratitudeDag 6: Nourish
Dag 7: Sparkle
Dag 8: Learn

 

Dag 9: Mindful

 

Dag 10: Drive

2 opmerkingen:

Ageeth Mooij zei

Prachtig!

Nota Bene zei

Prachtige letters, stuk voor stuk! Leren schrijven met penseel staat ook nog op mijn wensenlijstje... Nu ik dit allemaal zie, begint het weer heel hard te kriebelen! Ook leuke achtergronden, trouwens!
Groetjes, Nele

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!