Pagina's

donderdag 19 mei 2016

Beetje bezig met ... Roel, Pepijn, Jidde, Kiki & Lennon


Dat er op mijn werk veel jonge mensen werken, blijkt wel uit het aantal rompertjes dat ik maakte voor mijn collega's :-)


Roel en Pepijn gingen naar de afdeling Marketing & Communicatie.


 

Lennon zijn mama werkt ook op die afdeling. Voor Charlie, het broertje van Lennon, beschreef ik ook al eens een romper, dat zie als je hier klikt.Ik beschreef voor het eerst een overslag-rompertje. Die zijn wat gemakkelijker aan te trekken bij de kleintjes. En ik ben ook content met het resultaat. Voor herhaling vatbaar dus, even wachten totdat HEMA weer een nieuwe actie heeft :-)De mama van Jidde kom tegen bij de Entree en de papa van Kiki werkt in de logistiek.
 
 
De voorkant van deze romper was ook prachtig, maar daar ben ik de foto van vergeten.... :-( Misschien komt-ie nog als ze er in past? :-)

1 opmerking:

Sarah zei

Ik vind ze altijd leuk om te zien.
Liefs Sarah

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!