Pagina's

donderdag 26 mei 2016

Beetje bezig met ... Nout, Esmee, Mia & Pip


Vandaag allemaal rompers in opdracht. De romper voor Nout maakte ik voor D. van Mooi van de Algemeer.

Net als de romper voor Esmee, die was voor A. van  Mooi van de Algemeer. :-) Het geboortekaartje heb ik per ongeluk van mijn telefoon verwijderd, maar gymschoenen met sterren er op, was het thema :-)
 


De romper voor Mia - ook met het geboortekaartje als inspiratie - maakte ik voor lettervriendin L.

 De romper voor Pip was voor schoolmoeder-vriendin Y., zij werkt (ook!) met veel jonge collega's. Onlangs zei ze dat ze binnenkort weer een bestelling doet, want een medewerker bevalt binnenkort. Leuk-leuk-leuk, het blijft leuk om ze te beschrijven.

Wil je ook graag een unieke en persoonlijke romper? Voor € 6,50 (exclusief verzendkosten) schrijf ik er op wat je wenst. Stuur me een mailtje of zoek naar Beetje Bezig op Facebook en laat een berichtje achter. Vind-ik-leuk!

2 opmerkingen:

Unknown zei

Ik blijf het altijd mooi vinden, die rompertjes die je maakt!

Nota Bene zei

Wat zijn het toch altijd schatjes, die rompertjes van je! Vandaag heb ik eindelijk ook eens jouw goede voorbeeld gevolgd en een washikaartje-met-eigen-lettertjes gemaakt (nou ja, gepost, het maken dateert van een paar dagen geleden). Ik heb er een linkje naar jouw blog bij gezet.
Groetjes, Nele

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!