Pagina's

maandag 29 februari 2016

Beetje bezig met ... verkoop van eigen makelij


Wat ik niet schreef in het jaaroverzicht 2015, maar wat ik wel deed: Ik stond op de kerstmarkt! Op uitnodiging van de dames van Mooi van de Algemeer mocht ik een stukje kraam delen.
 
 

Dus zo kwam het dat naast mooie tassen en prachtige kettingen ook mijn kaarten, boekjes en rompertjes uitgestald lagen....eh.... hingen!


Het weer werkte die 2 dagen niet mee en was pet: veel regen, vochtig en klam. En dag twee van de verkoop heb ik moeten missen helaas, omdat we met onze 3 meisjes naar K3 gingen (wat wel weer heel leuk was, maar dat terzijde). Toch viel de "omzet" voor zo'n eerste keer niet tegen. En belangrijker nog: er waren leuke reacties en er zijn heel veel visitekaartjes uitgedeeld :-) Dus wellicht wordt dit nog eens vervolgd......


Voor de prijs hoefde men de aankoop in ieder geval niet te laten! De rompers waren echt scherp geprijsd :-) De rompers die hieronder staan, heb ik nog op voorraad. Ze zijn allemaal maat 62/68 (alleen de laatste niet), de HEMA heeft het plaatje er al op gezet en ik schreef met de hand de letters er bij. Helemaal onderaan staat hoe je ze mag bestellen.

A - mooi LIEF
B - LIEF
C - OOOH baby BABY
D - KLEIN wonder
E - LIEF KLEIN wonder

F - AHOY
G - KRABBEL MIJ

H - stoere BINK
I - i am a STAR
J - I love PAPA (kleur is groen-blauw)
K - HELLO i'm new here (let op dit is maat 56)
Heb je interesse? In romper A, B, C, D, E, F, G, H, I, J of K?  Stuur dan mail met je adresgegevens en de letter van je romper naar keuze naar beetjebezig-apenstaartje-gmail-punt-com. Of een berichtje via Beetje Bezig op Facebook kan natuurlijk ook.

Voor € 8,50 inclusief verzendkosten, stuur ik hem naar je op. Wil je toch liever een persoonlijkere romper met de naam van de baby er op? Ook geen probleem! Op mijn Pinterest-bord met rompers vind je de rompers tot nu toe. Geef me de naam van de baby en ik maak hem voor je. En weet dat ik het leuk vind om te doen. :-)

2 opmerkingen:

Nicole Orriëns zei

Wat leuk dat je op de kerstmarkt stond! Het kraampje ziet er goed gevuld uit vind ik!

Huisvlijt

Ageeth Mooij zei

Ons oudste neefje wordt in juli voor het eerst vader. Daarna bestel ik een rompertje :-)

Een reactie posten

Bedankt voor je berichtje!